“Het mag af en toe wat decadenter zijn”: zo brengen onze BV’s hun vakantie door

Vakantie, dat staat voor veel mensen gelijk aan zon, zee en strand. Maar wat zijn de vakantieplannen van onze BV’s? Hoe proberen ze te ontspannen na een druk jaar? Onder meer Dimitri Vegas, Tanja Dexters en Zita Wauters verklappen hun ultieme vakantietips. “Verschillende plekken van de wereld zien en er niet zelf voor betalen … Dat is het voordeel aan Miss België zijn.” 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse ster Ria Valk heeft opnieuw het geluk en de liefde gevonden: “Ik heb een echte toyboy te pakken”

Begin dit jaar werd Ria Valk (83) geëerd met een koninklijke onderscheiding voor 65 jaar carrière. De zangers van ‘Worstjes op mijn borstjes’ en de zus van Mien Dobbelsteen in ‘‘Zeg ’ns Aaa’ is heel blij met die herkenning, vertelt ze in ‘Primo’. Na enkele moeizame jaren lijkt het haar weer voor de wind te gaan. “Na huid- en borstkanker

Lees meer »

Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen

In deze zomerreeks stappen we elke week binnen bij een bekend West-Vlaams hotel. Starten doen we met Ariane Hotel in de Westhoek, met een hartelijke ontvangst van Natasja Feliers (50). Een onwaarschijnlijk verhaal van tegenslag, geluk en… douchegordijnen.
The post Hoe drie vrienden Hotel Ariane door elke crisis loodsen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sprookjesmusical Sneeuwwitje betovert publiek tijdens première in Plopsaland De Panne

Zondag werd het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne omgetoverd tot een magisch sprookjesbos voor de langverwachte première van de sprookjesmusical Sneeuwwitje. De zaal was gevuld met een enthousiast publiek dat genoot van deze nieuwe betoverende klassieker. Sneeuwwitje is gedurende heel de zomer exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne.
The post Sprookjesmusical

Lees meer »

21 West-Vlamingen, waarvan 8 nieuwkomers, leggen eed af voor Vlaams Parlement, Jeremie Vaneeckhout doet het … zonder snor

124 leden van het Vlaams Parlement legden gisteren de eed af voor de komende vijf jaar. Eerst moest er in een plenaire vergadering beslist worden of het verkiezingsresultaat in Brussel geldig was. De meerderheid besliste dat er geen hertelling moet komen. Na die stemming konden de parlementsleden hun eed afleggen. Dat deden ook 21 West-Vlamingen, waaronder 8 nieuwkomers.
The

Lees meer »

OC Caeneghem en nieuwe jeugdlokalen officieel geopend in Tielt: “Het was het wachten waard”

Zaterdag opende het Tieltse stadsbestuur officieel de nieuwe jeugdlokalen en de nieuwe polyvalente zaal in de tuin achter die lokalen. Alles samen goed voor een investering van zowat 3,2 miljoen euro. De Kanegemnaars hebben wel wat geduld moeten hebben, want de eerste plannen dateren eigenlijk al van 2016.
The post OC Caeneghem en nieuwe jeugdlokalen officieel geopend in Tielt:

Lees meer »