Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen

Haike Demuylder en Ruben Raedt, eigenaars van babyboetiek Orsetto, openden Casa Osito, een vakantiewoning in Spanje volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. “Kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen in het buitenland zijn quasi onbestaand.”

Jonge gezinnen kunnen het beamen: met kleine kinderen op reis gaan, is altijd een uitdaging. Vooral door de hoeveelheid spullen die je moet meenemen. Haike Demuylder en Ruben Raedt, eigenaars van babyboetiek Orsetto en zelf ook jonge ouders, hoorden deze verzuchting vaak in hun winkel in Jabbeke. Daarom openden ze begin dit jaar Casa Osito, een vakantiewoning voor zes personen in Mazarron in het zuiden van Spanje. Casa Osito is volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. “We merken dat jonge ouders vaak kiezen voor een staycation of een vakantie in eigen land, omdat ze er tegenop zien om alle babyspulletjes mee te pakken op het vliegtuig of tijdens een lange autorit. Terwijl het net goed is om er als jong gezin ook even tussenuit te zijn. Zelf zijn we een aantal jaar met een volgestouwde auto op vakantie vertrokken, maar we voelden dat dit ons niet het ultieme vakantiegevoel gaf. Maar er was geen alternatief: kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen in het buitenland zijn quasi onbestaand”, begint Ruben.

Casa Osito ligt figuurlijk in het verlengde van Orsetto Babyboetiek. “Ons vakantiehuis in Zuid-Spanje is ingericht en uitgerust met een focus op de allerkleinsten. De bedoeling is dat je er kan genieten van alle comfort dat je thuis hebt, gaande van een volwaardig babybedje, voedingsmaker, wipstoel, plooibuggy, speelgoed, voedingskussen, slaapnestje, autostoel en zoveel meer. Allemaal kwalitatieve spullen die je niet zelf hoeft in te pakken. Je stapt op het vliegtuig met het volledige gezin en komt terecht in een oase van rust waar genieten centraal staat. De woning is volledig gelijkvloers en voorzien van alle comfort”, vervolgt Haike.

Nog vakantiewoningen

“De reacties zijn unaniem lovend, daarom dromen we nu al luidop van extra vakantiewoningen zodat nog meer gezinnen van een deugddoende vakantie kunnen genieten. Alle info over onze kids-proof vakantiewoning vind je op de website.”

Info: www.orsetto.be/casa-osito

The post Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vertragingen bij Duits treinverkeer zorgen voor klachten bij Rode Duivels-fans: “Na vier treinen is een vriendin ons komen ophalen”

Na de kwalificatie voor de achtste finales, woensdagavond tegen Oekraïne, kennen tal van Rode Duivels-fans problemen met hun terugkeer vanuit Stuttgart naar huis. Al sinds het begin van het Europees Kampioenschap klagen voetbalfans over de treinen in Duitsland, een al jaren aanslepend en groeiend probleem. “Over de NMBS ga ik nu minder klagen”, klinkt het.

Lees meer »

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

Jan Bakelants interviewt Patrick Lefevere over het Tourdebuut van Evenepoel: “Als hij slaag krijgt, gaat hij dat moeten incasseren en doorgaan”

Hij wordt er straks 70 en zegt van zichzelf dat hij ‘fin de carrière’ is, maar daar is niks van te merken. Jan Bakelants vroeg Patrick Lefevere de pieren uit de neus over het grote Tourdebuut van Remco Evenepoel: de sterke man van Soudal Quick-Step ging geen vraag uit de weg. “In 2025 zijn er geen excuses meer. Kom je

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

“Zijn rider met eisen bestaat uit 37 pagina’s”: alles wat u wil weten over Bruce Springsteens passage in België

Hij is er. Nu nog in hartje Brussel, straks op de wei van Werchter. Bruce Springsteen was even slapjes door een maagzweer en stemproblemen, maar dat zal hem niet weerhouden van een weergaloos concert én een bezoek aan zijn favoriete Belgische winkel. Wat staat er op zijn setlist? Wat op zijn bankrekening? En wat op zijn 37 bladzijdes tellende rider?

Lees meer »

Prins Harry moet vernietigde berichtjes terug boven tafel zien te krijgen voor rechtszaak tegen ‘The Sun’

De Britse prins Harry (39) moet aan de rechter uitleggen waarom berichten die hij uitwisselde met de ghostwriter van zijn memoires zijn vernietigd. Ook heeft de hertog van Sussex de opdracht gekregen om te proberen de berichtjes terug te halen, dat werd volgens Britse media gezegd tijdens een hoorzitting in zijn zaak tegen de Britse uitgever News Group Newspapers (NGN).

Lees meer »

Federaal parket wil niemand vervolgen na Operatie Kelk: “Opnieuw grote klap voor slachtoffers”

Als het van het federaal parket afhangt, zal geen enkel kopstuk van de kerk zich voor de rechtbank moeten verantwoorden na Operatie Kelk, het onderzoek naar seksueel misbruik in de kerk. Volgens de eindvordering van het parket zijn de meeste zaken intussen verjaard. Bovendien zijn verschillende verdachten intussen overleden, of ze werden al eens berecht en kunnen dus niet opnieuw

Lees meer »

“Ze moeten excuses aanbieden”: Roemeense bondscoach emotioneel na gelijkspel tegen Slovakije

Slovakije kon zijn perspectief op de groepswinst niet waarmaken – die is voor Roemenië na de onderlinge 1-1. Beide teams vierden de KO-fase met dat gelijkspel, maar niet dat ze het op een akkoordje gegooid hadden. De VAR bepaalde mee het resultaat met een discutabele strafschop die Razvan Marin voor Roemenië kon omzetten: “We hebben miljoenen Roemenen blij gemaakt.” De

Lees meer »