Dankzij Koen Casteels staat België in de achtste finale van het EK: “Ik zit liever aan de moeilijke kant van de tabel in plaats van thuis”

 

Hij krijgt het zelf niet over zijn lippen, dus zeggen wij het: Koen Casteels is de beste Rode Duivel in Duitsland. “Maar het klopt niet dat we zonder mij nu thuis zouden zitten”, grijnst de ex-KRC Genk-doelman. Hoe is hij van plan Kylian Mbappé en co maandagavond af te stoppen?

 

Meer krantenkoppen in België

Rode Duivels genadeloos uitgefloten: Vertonghen met vragende armen naar fans, De Bruyne stuurt ploegmaats naar binnen

Na hun flauwe pot, waar die 0-0 tegen Oekraïne vasthouden duidelijk het belangrijkste was, werden de Rode Duivels opvallend hard uitgefloten door de Belgische fans. Vertonghen ging op een gegeven moment met vragende armen richting de supporters. Aanvoerder De Bruyne maande zijn teammaats aan om terug te keren, ze gingen dus zonder de fans te groeten naar binnen.

Lees meer »

Zomersportkampen in Kortrijk

Twee maanden zomervakantie is een lange tijd om te overbruggen. Gelukkig bieden Kortrijk en deelgemeenten een breed scala aan stimulerende zomerkampen, van sportieve avonturen tot creatieve workshops en educatieve programma’s. Voor sportliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn tijdens de zomermaanden. Hieronder lichten we enkele van onze favorieten uit.
The post Zomersportkampen in Kortrijk appeared

Lees meer »

Kleinzoon van oprichter Van Hool vangt bot bij de rechter: Zuid-Afrikaans bedrijf mag trailerdivisie overnemen

Slecht nieuws voor Marc Van Hool, kleinzoon van de oprichter van de failliete busbouwer Van Hool. Hij zal de trailerdivisie van het bedrijf van zijn grootvader Bernard niet kunnen overnemen. Het derdenverzet dat hij met een investeringsfonds instelde tegen de curatoren van de failliete busbouwer is onontvankelijk verklaard, meldt de Antwerpse ondernemingsrechtbank maandag.

Lees meer »

Fluxys biedt bijkomende hervergassingsslots voor lng aan in Zeebrugge

Gasbedrijf Fluxys heeft in de lng-terminal van Zeebrugge bijkomende langetermijnhervergassingsslots aangeboden voor de periode 2027-2044. Alle aangeboden capaciteit werd onderschreven op lange termijn, zo meldt Fluxys.
The post Fluxys biedt bijkomende hervergassingsslots voor lng aan in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »