Dag twee van Live Is Live: regen bij Warhaus en vuurwerk bij Editors

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen gestationeerd moeten worden

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

“Dat koppel wilde alleen maar winnen. De rest interesseerde hen niet”: B&B-uitbaters over de impact van ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

CD&VPLUS Blankenberge stelt verruimingslijst voor: “De kiezer heeft met ons een echt en duidelijk alternatief”

CD&VPLUS heeft woensdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. Daarop staan zeventien nieuwe namen, waaronder elf onafhankelijken. “De verruimingsoperatie is dus gelukt”, zegt lijsttrekker Sandy Buysschaert.
The post CD&VPLUS Blankenberge stelt verruimingslijst voor: “De kiezer heeft met ons een echt en duidelijk alternatief” appeared first on KW.be.

Lees meer »