Biden begrijpt zorgen na verkiezingsdebat: ‘Ik had geen goede avond’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Er kon nog nét een handje voor Martínez af: gefrustreerde Ronaldo foetert op alles en iedereen en trapt flesje weg na wissel

Neen, het was gisterenavond niet de avond van Portugal en meer bepaald Cristiano Ronaldo (39). De superster was tegen Georgië een vat vol frustratie, niet in het minst nadat hij vlak voorbij het uur al gewisseld werd door Roberto Martínez. Een flesje moest eraan geloven. Het moet wel gezegd: CR7 liet zich op een andere manier ook van z’n beste

Lees meer »

“Slyps Kermis staat dit jaar in teken van de 11 juliviering”: verenigingen slaan handen in elkaar tijdens vierdaagse

Tijdens het eerste weekend juli is het traditioneelkermisin Slypskapelle bij Moorslede. Ook dit jaar slaan de Slypse verenigingen opnieuw de handen in elkaar en werkten ze een mooi programma uit.
The post “Slyps Kermis staat dit jaar in teken van de 11 juliviering”: verenigingen slaan handen in elkaar tijdens vierdaagse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Griekenland maakt zesdaagse werkweek mogelijk in bepaalde sectoren

De nieuwe wet die het in bepaalde sectoren mogelijk maakt om zes dagen per week te werken, is sinds vandaag van kracht in Griekenland. Deze aanpassing verhoogt de maximale werkweek van 40 naar 48 uur voor werknemers binnen industriële bedrijven en de productiesector. De Griekse regering wil zo onder meer de arbeidstekorten aanpakken en zwartwerk tegengaan.

Lees meer »

Ebbe De Vlaeminck tekent eerste profcontract bij KV Kortrijk: “Mijn droom wordt werkelijkheid”

Ebbe De Vlaeminck (18) heeft onlangs zijn eerste profcontract getekend bij KV Kortrijk. Afgelopen seizoen zat hij nagenoeg elke wedstrijd op de bank van de eerste ploeg. De jonge doelman heeft nu zijn eerste profcontract op zak en mag volgend seizoen dus weer de concurrentie aangaan met ervaren rotten Lucas Pirard en Tom Vandenberghe.
The post Ebbe De Vlaeminck

Lees meer »

Brusselse korpschef wil bredere aanpak van drugsgeweld: “Mensen zonder papieren aan het station: dat is een soort VDAB voor drugsbendes”

Om drugsgeweld aan te pakken, zoals de schietpartij in Sint-Gillis gisteren, moet je niet alleen kijken naar politie en justitie, vindt Jurgen De Landsheer, korpschef politiezone Brussel-Zuid. Een maatschappijbrede preventie tegen drugsgebruik en begeleiding van de "zwakke schakels in onze maatschappij", daarop moeten we inzetten, vindt hij.

Lees meer »

Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging aan”

Directeur Maxim Esprit van Prizma Basisschool Heilige Familie heeft er drukke laatste weken opzitten. Hij sloot het schooljaar af op de lagere school en start binnenkort met een nieuwe uitdaging in Prizma Campus VTI.
The post Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging

Lees meer »

Oproep | gebruikt u benzodiazepines?

Benzodiazepines worden vaak voorgeschreven omdat ze kalmerend werken, de slaap bevorderen of angsten remmen. Veel Belgen maken er gebruik van. Er wordt evenwel gewaarschuwd voor het verslavende karakter van deze middelen en voor mogelijke bijwerkingen. De overheid probeert het gebruik terug te dringen.

Lees meer »