30-tal mensen geëvacueerd uit attractie ‘El Volador’ in Bellewaerde Park Ieper

In pretpark Bellewaerde in Ieper zijn zaterdagavond 37 mensen geëvacueerd uit de attractie ‘El Volador’. Door een sensorfout liep de attractie vast op een hoogte van 10 meter. Na een kleine 2 uur waren alle bezoekers bevrijd, en kon iedereen naar huis. 

Meer krantenkoppen in België

Stinkend rijk luxeleventje in LA, maar veel trauma uit het verleden: ‘Kaulitz & Kaulitz’ onhult hoe het gaat met Tokio Hotel

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

Zijn leerkrachten of redders in fout als kind verdrinkt tijdens schooluitstap? “Alles hangt af van hoe ze toezicht hielden”

Er waren verschillende leerkrachten en enkele redders aanwezig. En toch verdronk een jongen van 7 jaar tijdens een klasuitstap in de zwemvijver van een recreatiedomein. Het onderzoek naar de precieze omstandigheden loopt. Maar riskeren de leerkrachten of de redders vervolging? Een professor strafrecht legt uit wat de mogelijkheden nu zijn.

Lees meer »

Dit weekend Eekhoutefeesten in Proven: “Wijkfeesten kregen nieuw jasje”

Het wijkcomité van de Eekhoute in Proven is volop in de weer met de voorbereidingen van zijn jaarlijkse wijkfeesten. Nieuw is de quiz op vrijdagavond. Enkele grote namen binnen de Vlaamse muziekwereld sluiten de feesten af op zondagavond.
The post Dit weekend Eekhoutefeesten in Proven: “Wijkfeesten kregen nieuw jasje” appeared first on KW.be.

Lees meer »