Voor hij gasten in de alpenhut ontvangt, fietst hij ernaartoe: Thomas Siffer over zijn tocht door Italië

Ook deze zomer wandelt Thomas Siffer met interessante Vlamingen door de Italiaanse Alpen. Maar eerst fietste hij ruim 1.400 kilometer van zijn woonplaats San Vito dei Normanni, in de hiel van de laars, naar zijn Rifugio Val di Togno, niet ver van de Zwitserse grens. Dit is zijn verslag.

 

Meer krantenkoppen in België

“Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels niet kansloos tegen Frankrijk

Maandag nemen de Rode Duivels het in de achtste finales van het Europees kampioenschap voetbal op tegen Frankrijk. De Belgen plaatsten zich allerminst vlot voor de tweede ronde. Toch blijft gewezen bondscoach Georges Leekens optimistisch. “Als wij ons topniveau halen, zijn we allerminst kansloos.”
The post “Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels

Lees meer »

Oude zakenrelatie over verdachte van Tenerife-moord: “Geen van zijn horecazaken op Tenerife draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd”

“Geen van zijn horecazaken op Tenerife draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd.” Vlaming Vincent Vandenvelde, al jaren werkzaam op Tenerife, leverde een tijdlang Belgische bieren aan de restaurants van P.A. (44), maar had er nooit een goed gevoel bij. Samen met zijn zoon wordt hij verdacht van de moord op de Belgische Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers

Lees meer »

Een wieltjeszuiger van AI

19:18 In het zog van Nvidia verkent ook de Amerikaanse producent van geheugenchips Micron ongekende hoogten op de beurs. Woensdag moet Micron bewijzen dat het die steile opgang waard is.

Lees meer »

Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie verhuisde

Een vrouw eist van haar voormalige 41-jarige buurman uit Diksmuide liefst 6.000 euro schadevergoeding in de rechtbank van Veurne. I. beweert door M.D. jarenlang gepest en zelfs fysiek aangevallen te zijn, waarop ze verhuisde. De man zelf schuift echter alles in de schoenen van de vrouw.
The post Vrouw eist liefst 6.000 euro schadevergoeding omdat ze door zware burenruzie

Lees meer »

Hij was haar grote jeugdliefde, maar hun relatie liep toch op de klippen: het liefdesparcours van Julia van K3 en haar ex Ben

“Na zo’n romantisch gebaar moeten we wel bij elkaar blijven.” Zo’n 2,5 jaar geleden verraste Ben ‘zijn’ Julia nog met een grote ruiker rozen op haar allereerste K3-show. Inmiddels is gebleken dat de twee niet langer een koppel vormen. Afgelopen weekend bevestigde de K3-zangeres op de première van ‘Sneeuwwitje’ dat ze al een half jaar single is. Een overzicht van

Lees meer »

Paris Hilton getuigt binnenkort over pleegzorg voor Amerikaans parlement

Paris Hilton getuigt binnenkort voor een commissie van het Amerikaanse parlement over beleid voor kinderen in de pleegzorg. Dat meldt persbureau Reuters. De 43-jarige realityster vertelde eerder al over de tijd dat ze als tiener in een jeugdzorginstelling werd geplaatst. Daar kreeg ze naar eigen zeggen te maken met emotionele en fysieke mishandeling.

Lees meer »

Basisschool in Kuurne neemt afscheid van juf Nathalie: “Welke juf kan zeggen dat ze met een riksja door haar directeur wordt rondgereden?”,

Donderdag heeft VBS Sint-Pieter in Kuurne afscheid genomen van juf Nathalie Vandekerckhove. Het werd alvast een heel bijzonder moment voor zowel juf Nathalie als voor de leerlingen en haar collega’s. Voor Juf Nathalie begon alles zes weken geleden, toen de school besloot om haar iedere dag te verrassen.
The post Basisschool in Kuurne neemt afscheid van juf Nathalie: “Welke

Lees meer »