Snooker Senioren Biljartclub Meuelebeke zet kampioenen in de bloemen

De leden van de Snooker Senioren Biljartclub brachten hulde aan hun kampioenen. Kampioen in het vrijspel werd Freddy Blancke.

Bij het driebanden ging de titel naar Eddy Vanhoutte terwijl bij het overbanden Luc Vullers zich de sterkste toonde. Op de tapbiljart stond geen maat op de kunde van Marcel Vanglabeke. In het dubbelspel tenslotte won het koppel Marc Desmet en Ronny Caen.

Op dinsdag 27 augustus 2024 is er de algemene vergadering en ook de mogelijkheid tot inschrijving voor het volgend seizoen. Op de foto herkennen we de leden van Snooker Senioren Biljartclub samen met hun kampioenen.

(LB)

The post Snooker Senioren Biljartclub Meuelebeke zet kampioenen in de bloemen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Kempenaar Lennart Driesen over het leven na ‘De mol’: “Ik had meer in de media kunnen doen, maar Brussel was me te ver”

Hij profileerde zich als simpele, goedlachse kerel uit de Kempen. Maar Lennart Driesen (29) ontpopte zich in 2021 tot de gewiekste Mol aller tijden. Sindsdien belandde de opvoeder uit de jeugdzorg voor de klas, veranderde hij van flexi-job, nam hij afscheid van zijn axolotl en verhuisde hij. “Maar ik woon nog steeds in Schoonbroek, niet in Retie. Dat is hier

Lees meer »

(Miniatuur)paarden, pony’s en alpaca’s in het hart van Torhout

Op de traditionele paardenmarkt op zaterdag 29 juni in Torhout beslissen handelaars van ‘s morgens vroeg over de prijs van een paard. Naast de handel in paarden is er nog veel meer te beleven. Ga voor een ritje op een pony, een wandeling met een alpaca, een bezoekje aan de verschillende paardenrassen van miniatuurpaarden tot
The post (Miniatuur)paarden, pony’s

Lees meer »

Vogels zorgen voor animo tijdens gemeenteraad

Woensdag 19 juni vond de laatste gemeenteraad voor het zomerreces plaats. Een vraag van Peter Velle (CD&V+) over ratten, vogels en katten zorgde voor heel wat animo en gelach bij zowel de raadsleden als het publiek, toen hij iets zei over de vogels in een vroegere tijd.
The post Vogels zorgen voor animo tijdens gemeenteraad appeared first on KW.be.

Lees meer »