Partij van Nigel Farage trekt steun voor drie kandidaten in na racistische uitspraken

De anti-immigratiepartij Reform UK van Nigel Farage trekt haar steun voor drie kandidaten in omwille van racistische uitspraken door die kandidaten. Dat melden Britse media.

 

Meer krantenkoppen in België

Oude zakenrelatie over verdachte van Tenerife-moord: “Geen van zijn horecazaken op Tenerife draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd”

“Geen van zijn horecazaken op Tenerife draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd.” Vlaming Vincent Vandenvelde, al jaren werkzaam op Tenerife, leverde een tijdlang Belgische bieren aan de restaurants van P.A. (44), maar had er nooit een goed gevoel bij. Samen met zijn zoon wordt hij verdacht van de moord op de Belgische Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers

Lees meer »

Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.
The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opblaasbootje met 350 kilo coke: Nederlander (31) betrapt en probeert zwemmend te vluchten

Een Nederlandse drugscrimineel is maandag gearresteerd in het Britse Suffolk nadat hij werd betrapt op het smokkelen van 350 kilo cocaïne met een opblaasbootje. De drugs hadden een straatwaarde van 37 miljoen pond, omgerekend bijna 44 miljoen euro. De 31-jarige Nederlander probeerde volgens de Britse veiligheidsdienst nog te ontsnappen door naar de kust te zwemmen, maar werd uiteindelijk toch gevat.

Lees meer »

Seizoensfinale van ‘Familie’ is grote reünie van oude bekenden: “Stiekem zou ik Rita graag nog eens zien hervallen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen vijf oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, gespeeld door Jacky Lafon, maakt haar rentree in de soap voor een reünie met de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky Lafon.

Lees meer »

Gemeenteraadsvoorzitter Wervik Els Scheirlynck (CD&V) verlaat de politiek

Gemeenteraadsvoorzitter Els Scheirlynck (CD&V) uit Ter Hand (Geluwe) zal voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober geen kandidaat meer zijn. “Els liet dat al ruime tijd geleden weten”, reageert lijsttrekker Bercy Slegers. “Ze blijft onze partij trouw en hielp zelfs mee kandidaten zoeken voor onze lijst.”
The post Gemeenteraadsvoorzitter Wervik Els Scheirlynck (CD&V) verlaat de politiek appeared first on KW.be.

Lees meer »