Pakjesbezorger rijdt zich klem op tractorsluis: “Ik dacht dat tractors hier niet door mochten”

Een koerier van een pakjesbedrijf reed zich vrijdagnamiddag vast op een tractorsluit in Belsele. De man volgde naar eigen zeggen blindelings zijn gps, maar dat liep fout af.

 

Meer krantenkoppen in België

Stadsbestuur Oostende vraagt extra subsidies voor restauratie Thermae Palace Hotel: “De brokken vallen eraf, de tijd dringt”

Het Oostendse schepencollege heeft een brief geschreven naar formateur Matthias Diependaele om meer centen te vragen voor de restauratie van het Thermae Palace dossier. Er werd een bedrag van 12 miljoen euro toegezegd, maar dat is volgens het schepencollege niet genoeg.
The post Stadsbestuur Oostende vraagt extra subsidies voor restauratie Thermae Palace Hotel: “De brokken vallen eraf, de tijd

Lees meer »

Assange pleit schuldig aan spionage in ruil voor vrijlating

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft een akkoord getroffen met het Amerikaanse gerecht, zo blijkt uit gerechtelijke documenten. Volgens het akkoord zal Assange schuldig pleiten aan het schenden van de Amerikaanse spionagewetgeving, en komt er in ruil een einde aan zijn opsluiting in het Verenigd Koninkrijk en kan hij naar Australië terugkeren. Dat melden Amerikaanse aanklagers aan Reuters.

Lees meer »

Julie Vermeire doet oproep aan Gert Verhulst: “Als je daar voor iemand nodig hebt, bel mij”

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

Man (36) uit Avelgem rijdt na controle met 3 promille gewoon verder: “Duidelijk geen respect voor politie en verkeersregels”

‘Dikhoofd.’ ‘Beuzakken.’ ‘Blondie.’ ‘Micha Marah.’ Het waren maar enkele van de denigrerende verwensingen die twee (blonde) agenten op 18 februari 2023 in Anzegem van een 36-jarige automobilist uit Avelgem naar het hoofd geslingerd kregen. Hij was net met 3 promille langs de kant gezet maar reed daarna doodleuk verder naar huis. Hij kreeg een fikse boete en rijverbod van anderhalve

Lees meer »

“Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels niet kansloos tegen Frankrijk

Maandag nemen de Rode Duivels het in de achtste finales van het Europees kampioenschap voetbal op tegen Frankrijk. De Belgen plaatsten zich allerminst vlot voor de tweede ronde. Toch blijft gewezen bondscoach Georges Leekens optimistisch. “Als wij ons topniveau halen, zijn we allerminst kansloos.”
The post “Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels

Lees meer »

“Angst in Franse kleedkamer voor Duivels”: recordinternational Lloris duimt voor Les Bleus, maar waarschuwt ze ook

Zowel bij België als bij Frankrijk staat vandaag niet het gezicht van de onderlinge halve finale op het WK 2018 in doel: geen Thibaut Courtois, maar evenmin Hugo Lloris. De Franse recordinternational (145 caps) zwaaide begin vorig jaar af. Vanuit de VS volgt hij nu met spanning het burenduel in de achtste finale van het EK: “België kan elke Europese

Lees meer »

Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af

In basisschool ’t Klavertje in Wenduine werd vrijdag al zingend de zomervakantie ingezet. De leerlingen van de derde graad componeerden een schoollied dat aan alle kinderen werd aangeleerd, en dat lied ging vrijdag in première onder het goedkeurend oog van vele ouders.
The post Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af appeared first on KW.be.

Lees meer »