Noorse minister gaat topless tijdens feestje in Oslo: “Kleine bijdrage aan vrijheid en gelijkheid”

De Noorse minister van Cultuur en Gelijkheid, Lubna Jaffery, heeft tijdens een feestje haar borsten laten zien aan het publiek. Haar actie vond plaats tijdens een speech die ze gaf bij de talkshow Skeiv Preik. De minister ontving een luid applaus, zo schrijven Noorse media. Ze had wel haar tepels bedekt met zilverkleurige kwastjes.

 

Meer krantenkoppen in België

Grenswegen gesloten tijdens EK-match Frankrijk-België: “Om risico’s op ordeverstoring en vandalisme zoveel mogelijk te beperken”

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België maandag — in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland — zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »

Yves Lampaert moet Remco Evenepoel aan Toursucces helpen

Soudal-Quick-Step heeft zijn selectie voor de Tour de France bekendgemaakt. Remco Evenepoel, die voor het eerst aan de start staat, is uiteraard het speerpunt bij de ploeg van Patrick Lefevere. Hij krijgt in Frankrijk het gezelschap van onder meer Yves Lampaert. Voor de Farmer’s son from Belgium wordt het zijn vijfde deelname aan de Tour.
The post Yves Lampaert

Lees meer »

Paris Hilton getuigt binnenkort over pleegzorg voor Amerikaans parlement

Paris Hilton getuigt binnenkort voor een commissie van het Amerikaanse parlement over beleid voor kinderen in de pleegzorg. Dat meldt persbureau Reuters. De 43-jarige realityster vertelde eerder al over de tijd dat ze als tiener in een jeugdzorginstelling werd geplaatst. Daar kreeg ze naar eigen zeggen te maken met emotionele en fysieke mishandeling.

Lees meer »

1 persoon overleden en 3 mensen in kritieke toestand na brand in Kennedytoren in Luik, brandweer doorzoekt nog enkele verdiepingen

Bij de brand in de Kennedytoren in Luik is 1 persoon overleden en zijn 3 mensen in kritieke toestand. Dat zegt de brandweerkapitein tijdens een persconferentie. De hulpdiensten hebben de hele nacht naar slachtoffers gezocht. Er moeten nog 3 verdiepingen doorzocht worden. In totaal zijn 14 mensen naar het ziekenhuis overgebracht en zijn 252 bewoners geëvacueerd.

Lees meer »

Kan Vlaams Belang op 13 oktober het cordon laten sneuvelen? Tom Van Grieken trekt nu al met zijn troepen ten strijde

De opdracht voor Vlaams Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen is kristalhelder: mee in de cockpit van de macht komen. Op 13 oktober hoopt Tom Van Grieken voorgoed af te rekenen met het cordon sanitaire. Vlaams Belang trekt daarom vol vertrouwen naar de kiezer met een 43-puntenplan. Wat staat erin? En welk effect heeft het afschaffen van de stemplicht op hun resultaat?

Lees meer »

Bijna 2 miljard euro blijft achter slot en grendel: 15 jaar later zijn de centen van Michael Jackson nog niet verdeeld

Michael Jackson, de King of Pop, vergaarde een fortuin met zijn muziek, maar stond bij zijn dood in 2009 financieel op wankele benen. Na zijn overlijden hebben de erfgenamen van Michael Jackson zijn schulden aangepakt en zijn nalatenschap opgebouwd tot een waarde van 2 miljard dollar. Toch blijft dat geld – vijftien jaar na zijn dood – grotendeels achter slot

Lees meer »

The Green Bowl is de nieuwe takeaway-zaak in Torhout: “We willen mensen aanzetten tot gezond eten”

Nieuwe Markt, nieuwe handelszaken. In het pand van wat IJsdelicatessen Cloet is geweest op de hoek met de Zuidstraat, is de gezonde takeaway-zaak The Green Bowl van start gegaan. Je kunt er een kom verse, gezonde voeding afhalen samen met frisse smoothies.
The post The Green Bowl is de nieuwe takeaway-zaak in Torhout: “We willen mensen aanzetten tot gezond

Lees meer »

? “Het mooiste vandaag zou zijn als Evenepoel het afmaakt in Bologna”

Na lang aftellen is de Tour gisteren begonnen met een loodzware etappe richting Rimini. Ook vandaag krijgt het peloton op Italiaanse bodem een bijzonder pittige rit voorgeschoteld, met twee keer de beklimming van de San Luca. Krijgen we een eerste keer vuurwerk tussen de klassementsmannen? Wielerpodcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikt vooruit.

Lees meer »