Noord-Korea executeert 22-jarige vanwege het luisteren naar K-pop

In Noord-Korea is een 22-jarige man geëxecuteerd omdat hij zouden hebben geluisterd naar K-pop. Dat melden verschillende media op basis van een rapport over de mensenrechten in Noord-Korea, uitgegeven door Zuid-Korea.

 

Meer krantenkoppen in België

Jeremie Vaneeckhout (Groen) kijkt in eigen boezem: “We hebben fouten gemaakt en dat moet grondig geëvalueerd worden”

Dat zijn partij aan een grondige evaluatie toe is. Dat zegt nu ook Jeremie Vaneeckhout, de covoorzitter van Groen, in zijn eerste grote interview na de tegenvallende verkiezingen. De West-Vlaming kijkt daarvoor ook in eigen boezem. Of hij wil aanblijven als voorzitter, zal afhangen van de lokale stembusslag. “Denigrerende praat laat ik niet meer passeren.”
The post Jeremie Vaneeckhout

Lees meer »

Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.
The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pleegkinderen blijven steeds langer bij pleeggezin

Het aantal kinderen en jongeren die een plek vonden in een pleeggezin, steeg afgelopen jaar tot 11.169. Pleegkinderen kunnen bovendien steeds langer op de ondersteuning van hun pleeggezin rekenen. Bij langdurige pleegzorgsituaties blijven kinderen gemiddeld meer dan 7 jaar in een pleeggezin. Dat meldt het Agentschap Opgroeien.

Lees meer »

Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment”

De te slopen kerk van de Brandhoek is gestript van brandglas, beelden en schilderijen. Toch wou de vierjarige Elena Delporte er nog gedoopt worden. “De symboliek is belangrijk.”
The post Elena (4) krijgt unieke doop in gestripte kerk: “Hiervoor maakten we graag een uitzondering, het was een speciaal moment” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

LIVEBLOG ENGELAND-SLOVENIË (21u). Southgate negeert kritiek maar erkent: “Zijn nog niet op het niveau dat we willen halen”

Engels bondscoach Gareth Southgate krijgt in de Engelse pers al dagen de wind van voren. Op zijn persconferentie in aanloop naar de laatste groepswedstrijd op het EK tegen Slovenië, gaf hij aan dat het hem allemaal koud laat. “Ik ben zelf mijn grootste criticaster. Ik hoef niet naar anderen te luisteren”, liet hij noteren. Geeft hij de criticasters lik op

Lees meer »