Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.

“We nodigen alle Meulebekenaren uit. Die waarvan we het adres kennen of een e-mailadres hebben, maar ook mensen die vroeger de lagere school in Meulebeke doorlopen hebben en nu in een andere gemeente of stad wonen. Ook willen we de mensen aanspreken die in de laatste tien jaar in Meulebeke zijn komen wonen om zich in te schrijven”, aldus het feestcomité. Dat kan tot 5 juli.

Het bestuur belooft er een feestelijke avond van te maken. “We komen samen in de vooravond, normaal gezien om 17.30 uur – hopelijk in het kasteel, dat moet nog bevestigd worden door het gemeentebestuur. Daarna trekken we naar de Shamrock in Tielt om te aperitieven en lekker te eten. Na het eten kunnen de dansbeentjes losgegooid worden op de deuntjes van DJ Christof.”

150 mensen

De organisatie mikt op iets meer dan 150 mensen “We willen vragen om zo vlug mogelijk in te schrijven. Dat geeft ons de kans om eventueel nog zaken aan te passen. We kijken ernaar uit om iedereen nog eens terug te zien. Wie de foto’s en filmpjes van vroeger nog eens wil zien, kan dat via onze Facebookpagina Made in 1974 Meulebeke. Het is ook via deze pagina dat je contact kunt opnemen om je in te schrijven. Inschrijven kan ook via iemand van het bestuur of door een mailtje te sturen naar [email protected]. De inschrijvingen zullen aanvaard worden na overschrijving van 77 euro per persoon op rekening BE69 7330 7384 1278, met vermelding van de naam.”

De organisatie is niet aan haar proefstuk toe. “Tien jaar geleden zijn we ermee begonnen, met de 40-jarigen. We zochten zoveel mogelijk gegevens op om een feest te organiseren en dat werd een succes: we waren met 140, in zaal De Aster, en het feest duurde tot zes uur ’s morgens. Vandaar dat telkens weer de vraag kwam om het opnieuw te doen. Aan 45 jaar vonden we het te vroeg, maar vijftig jaar is heel geschikt – we zijn ook tien jaar wijzer, hé.”

Het feestcomité tekent onmiddellijk voor een feest als tien jaar geleden. “Als er nog jaren over die dag wordt gesproken en als iedereen tevreden naar huis gaat, zullen wij zeker tevreden zijn. Maar ook als er eventueel mensen elkaar terugvinden via dit feest. Door het feest van de 40-jarigen is er zelfs een koppel ontstaan, dat tot op de dag van vandaag nog altijd gelukkig is. En voor ons nieuw feest hebben we al een bevestiging van iemand die in Duitsland woont. Geef toe, daarvoor doe je het.”

(KM)

The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Triënnale Kortrijk van start: parcours van 5 kilometer met 23 kunstwerken op 14 locaties

Zaterdag ging de derde editie van de Triënnale Kortrijk van start. Die heeft als thema After Paradise: wat na het ‘paradijs’? Curatoren Patrick Ronse en Hilde Teerlinck nodigen een twintigtal nationale en internationale kunstenaars uit om op veertien binnen- en buitenlocaties in het centrum van Kortrijk hedendaagse kunstinstallaties te installeren.
The post Triënnale Kortrijk van start: parcours van 5

Lees meer »

“We zijn voor niemand bang”: ex-Genkspeler Hagi viert groepswinst met Roemenië na gelijkspel (1-1) tegen het ook geplaatste Slovakije

Slovakije kon zijn perspectief op de groepswinst niet waarmaken – die is voor Roemenië na de onderlinge 1-1. Beide teams vierden de KO-fase met dat gelijkspel, maar niet dat ze het op een akkoordje gegooid hadden. De VAR bepaalde mee het resultaat met een discutabele strafschop die Razvan Marin voor Roemenië kon omzetten: “We hebben miljoenen Roemenen blij gemaakt.” De

Lees meer »