LIVE ZWITSERLAND – ITALIË (18u). Spalletti rekent op Bastoni en Mancini in de defensie, geblesseerde Dimarco haakt af

Zwitserland kon op dit EK voetbal tegen Duitsland even dromen van groepswinst, maar de 1-1 van Füllkrug verwees hen naar de tweede plaats. Bij de Italianen was het dan weer bibberen tot in het absolute slot: Zaccagni trapte zijn ploeg tegen Kroatië pas in de laatste minuut naar de tweede plaats in hun groep. Kunnen de troepen van Spalletti zich opnieuw tonen als toernooiploeg? 

Meer krantenkoppen in België

Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk

Gilles Dewaele gaat opnieuw de kleuren van KV Kortrijk verdedigen. Hij maakt de overstap van Standard en ondertekent bij de Kerels een contract tot juni 2027, zo is vrijdag bekendgemaakt.
The post Gilles Dewaele (Standard) keert terug naar KV Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Extreemrechts Rassemblement National van jonge kandidaat-premier Jordan Bardella op kop bij eerste ronde Franse parlementsverkiezingen

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij haalde 33 procent van de stemmen binnen. Dat melden Franse media zondagavond. Het gaat nog wel om schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen.

Lees meer »

Wie wordt Wieltjesambassadeur 2024 in Menen: Emma, Aili of Laetitia?

Nayla Breyne was vorig jaar de allereerste Wieltjesambassadeur. De stad Menen gaat nu op zoek naar haar opvolger. Met Emma Foulon, Laetitia Laevens en Aili Deweerd dingen deze keer drie dames naar de genderneutrale eretitel van de stad.
The post Wie wordt Wieltjesambassadeur 2024 in Menen: Emma, Aili of Laetitia? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opendeurdag seksclub Club Amai trekt 3.000 nieuwsgierigen: “Misschien breng ik volgende week wel een eerste echt bezoekje”

Ruim 3.000 nieuwsgierigen hebben zondag een bezoek gebracht achter de schermen van Club Amai in Hoogstraten (Meer). Alle aanwezige mannen en vrouwen hielden netjes de kleren aan en stapten in een lange rij met het nodige gegiechel naar binnen. De seksclub hield voor een keer geen swingersdag, maar gooide de deuren open voor iedereen die er eens op klaarlichte dag

Lees meer »