LIVE DUITSLAND-DENEMARKEN. Delaney én Skov Olsen in de basis bij de Denen, Wirtz op de bank bij Duitsland

Duitsland speelt de tweede achtste finale op dit EK voetbal. Het thuisland, dat zich als groepswinnaar in z’n poule plaatste, treft Denemarken in Dortmund. Wie haalt het? 

Meer krantenkoppen in België

Aanhoudende geurhinder door lek bij TotalEnergies in Antwerps havengebied: “Geen gevaar voor de omwonenden”

Een lek in een naftatank bij TotalEnergies in het Antwerpse havengebied veroorzaakt sinds maandagavond geurhinder in de ruime regio langs de Schelde ten zuiden van Antwerpen. Het bedrijf bevestigt deze ochtend dat door het lek in de ruime omgeving een benzinegeur waar te nemen is. “Het lek houdt evenwel geen gevaar in voor de omwonenden”, beklemtoont het bedrijf, dat wel

Lees meer »

1 persoon overleden en 3 mensen in kritieke toestand na brand in Kennedytoren in Luik, brandweer doorzoekt nog enkele verdiepingen

Bij de brand in de Kennedytoren in Luik is 1 persoon overleden en zijn 3 mensen in kritieke toestand. Dat zegt de brandweerkapitein tijdens een persconferentie. De hulpdiensten hebben de hele nacht naar slachtoffers gezocht. Er moeten nog 3 verdiepingen doorzocht worden. In totaal zijn 14 mensen naar het ziekenhuis overgebracht en zijn 252 bewoners geëvacueerd.

Lees meer »

Yves Lampaert moet Remco Evenepoel aan Toursucces helpen

Soudal-Quick-Step heeft zijn selectie voor de Tour de France bekendgemaakt. Remco Evenepoel, die voor het eerst aan de start staat, is uiteraard het speerpunt bij de ploeg van Patrick Lefevere. Hij krijgt in Frankrijk het gezelschap van onder meer Yves Lampaert. Voor de Farmer’s son from Belgium wordt het zijn vijfde deelname aan de Tour.
The post Yves Lampaert

Lees meer »

Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af

In basisschool ’t Klavertje in Wenduine werd vrijdag al zingend de zomervakantie ingezet. De leerlingen van de derde graad componeerden een schoollied dat aan alle kinderen werd aangeleerd, en dat lied ging vrijdag in première onder het goedkeurend oog van vele ouders.
The post Basisschool ’t Klavertje in Wenduine sluit schooljaar muzikaal af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dood Arian (6) één en al mysterie: “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”, klinkt

Lees meer »

“Mensen schrikken van prijzen, maar Natalia is een kleine kmo”: Natalia pakt uit met straffe productie voor zomertour

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »