“Ik heb geluk gehad”: Ludo Van Campenhout (N-VA) keert terug na zijn alcoholverslaving

Ludo Van Campenhout (N-VA) viel in 2020 opnieuw in de klauwen van alcohol: “Einde van zijn politieke carrière”, klonk het toen. Afkicken was de voorbije jaren geen ‘fleutsje van ne sengt’, om het op z’n Antwerps te zeggen. Maar voilà: in oktober is hij opnieuw verkiesbaar in het Antwerpse district. “Ik zal mij moeten bewijzen. Maar dat is al heel mijn leven zo”, vertelt Van Campenhout. Een gesprek over downs… en ups: “Ik heb geluk gehad” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE SPANJE-GEORGIË. Achterstand komt als donderslag bij heldere hemel, klaart het voor rust nog op voor de Spanjaarden?

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Een C-attest? Niet getreurd: Kamping Kitsch Club trakteert met gratis tickets

In zowat iedere school van Vlaanderen, staan ouders en kinderen aan te schuiven voor het meest stressvolle moment van het jaar: de rapporten. Lachende gezichten die worden afgewisseld met treurige blikken? Het zijn geen uitzonderingen. Meer dan voldoende redenen voor Kamping Kitsch Club om zich in het debat te mengen. “Een C-attest? Mail het maar door en je krijgt gratis

Lees meer »

“Aan het geel heb ik niet gedacht”: Remco Evenepoel zonder kleerscheuren naar Galibier, maar onze landgenoot ziet ploeggenoot uitvallen

Remco Evenepoel heeft z’n eerste dag in de witte trui in de Tour goed en wel overleefd. In het gezelschap van Tadej Pogacar kwam hij door de grote valpartij in de finale met achterstand over de finish, maar tijdsverlies leverde hem dat niet op. Morgen volgt de eerste serieuze test op de Col du Galibier. Onze landgenoot zal het wel

Lees meer »

Fluxys biedt bijkomende hervergassingsslots voor lng aan in Zeebrugge

Gasbedrijf Fluxys heeft in de lng-terminal van Zeebrugge bijkomende langetermijnhervergassingsslots aangeboden voor de periode 2027-2044. Alle aangeboden capaciteit werd onderschreven op lange termijn, zo meldt Fluxys.
The post Fluxys biedt bijkomende hervergassingsslots voor lng aan in Zeebrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen

Op zondag 30 juni kan je om 18 uur genieten van een optreden van de Kortrijk-Gentse band WHORSES in het kunst- en cultuurhuis boEgie woEgie in Menen. Kortrijkzaan Harry Descamps laat al even in z’n kaarten kijken.
The post WHORSES stelt zondag EP voor in boEgie woEgie in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aantal meldingen van kindermishandeling vorig jaar opnieuw gestegen

Vorig jaar ontving het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling (VK) meer dan 7.500 meldingen van geweld tegen of misbruik van kinderen. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling (VECK). Dat is een stijging van 7 procent. De organisaties vragen de volgende Vlaamse regering meer te investeren in preventie en hulpverlening.

Lees meer »

Minderjarige levensgevaarlijk gewond na joyride op parking van Makro

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Daarbij is één van hen levensgevaarlijk gewond geraakt. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »