Het is crisis in de modesector, maar bij E5 Mode gaat het wél goed: “Als een klant niet wil kopen, hebben kortingen geen zin”

De modesector zit in zwaar weer. Merken gaan failliet, winkels sluiten en de solden starten nu meteen met grote kortingen door het slechte voorjaar. Wat is er aan de hand? “Mensen kopen minder. Die trend gaan we niet omkeren”, zegt CEO Peter De Sutter van E5 Mode, dat wél vooruitgaat.

 

Meer krantenkoppen in België

“Moeders stoofvlees is een groot succes”: Valérie en Daivy van ’t Frietje in Koksijde eten nog elke dag zelf graag hun frietjes

Op 1 maart 2018 namen Valérie Butin (53) en Daivy Dert (47) de fakkel over van een bekende frituur in Koksijde-Bad. Zonder enige frituristenervaring, maar vastbesloten om er 100 procent voor te gaan. Zes jaar later blikken ze terug op het parcours dat ze hebben afgelegd. “Uiteraard hebben we oog voor de nieuwe trends en proberen we nieuwigheden uit”, klinkt

Lees meer »

Tanguy Ottomer stelt zijn boek ‘Knokke-Heist Boulevard Nostalgie’ voor: “Nostalgische kijk op mijn jeugd”

In het majestueuze decor van de Magrittezaal in het Knokse Casino stelde de Antwerpse auteur en stadsgids Tanguy Ottomer zijn boek ‘Knokke-Heist Boulevard Nostalgie’ voor. Het nostalgische boek brengt je terug naar de hoogdagen van de badplaats, toen wereldsterren en kunstenaars als Niki de Saint Phalle en Keith Haring er flaneerden. “In mijn kinder- en jeugdjaren kwam ik ieder weekend

Lees meer »

Zware onweerszone trekt over Duitsland: “Dit fenomeen komt maar één of twee keer per jaar voor”

Zaterdagavond trok een zware onweerszone van het noordoosten van Frankrijk rakelings langs ons land naar Duitsland. Volgens een Duitse meteoroloog gaat het om een fenomeen dat maar “één of twee keer per jaar voorkomt”, waarbij water – en op verschillende plaatsen ook hagel – met bakken uit de lucht viel en felle windstoten werden waargenomen. Op verschillende plaatsen sloeg de

Lees meer »

Na ziekte van haar vader koestert Kim Van Oncen haar gezinsgeluk: “Misschien moeten we maar eens werk maken van die trouw”

“Papa moest na zijn coma alles opnieuw leren: spreken, slikken, stappen, schrijven…” Het was een emotioneel jaar voor Kim Van Oncen. Ze stopte ook met de ochtendshow op Radio2 omdat het naar eigen zeggen moeilijk te combineren was met haar gezin. Of was het toch omdat de luistercijfers tegenvielen? Daarop reageert de actrice/presentatrice in ‘Story’.

Lees meer »

Reconstructie van moord op Maria duurt twee uur, toch blijven er onduidelijkheden: “Enkele cruciale elementen van die fatale nacht herinnert Ali zich niet”

De Mechelse onderzoeksrechter heeft maandag een reconstructie gehouden van de moord op de 43-jarige Maria G. Zij werd in haar appartement in Beerzel met messteken om het leven gebracht door haar echtgenoot Ali G. (62). De man reageerde emotioneel tijdens de reconstructie en hij herinnerde zich ook niet alles van die fatale nacht.

Lees meer »