Harde wind wakkert bosbranden nabij Athene aan

In de omgeving van de Griekse hoofdstad Athene zijn zaterdag twee nieuwe bosbranden uitgebroken. De bluswerkzaamheden worden volgens de media bemoeilijkt door de harde wind. 

Meer krantenkoppen in België

Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem

Twee Roemenen uit Frankrijk konden op 8 juni in Izegem geklist worden nadat ze bij een bedrijf aluminum profielen uit een container hadden gestolen. Opmerkelijk: ze hadden valse eurobiljetten voor een waarde van 18.700 euro op zak.
The post Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kylian Mbappé: “Voetballen met masker is absolute horror. Het lijkt wel alsof ik dit EK in 3D speel”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Sterspeler Kylian Mbappé nam, net als bondscoach Didier Deschamps, het woord in Düsseldorf en stelde dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken, net zoals hij zei dat spelen met een masker alles behalve een pretje is. Mbappé

Lees meer »

Ouders van verdronken Harmony (7) spreken voor het eerst: “Mijn zoon was bang van water. Waarom werd er niet op hem gelet?”

Met veel vraagtekens blijven ze achter. De ouders van Harmony Francis (7) uit Borgerhout weten nog steeds niet wat hun zoontje afgelopen donderdag precies is overkomen in het recreatiedomein De Mosten. Harmony, die niet kon zwemmen, verdronk die dag tijdens een schooluitstap in het meer. “Bij de telling moesten alle leerlingen op hun handdoek op het strand gaan zitten. Die

Lees meer »

“Mensen schrikken van prijzen, maar Natalia is een kleine kmo”: Natalia pakt uit met straffe productie voor zomertour

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »