EXCLUSIEF. 50 jaar huwelijk voor Jean-Marie Pfaff en Carmen: “Ik beloofde schoonmoeder 3 jaar te wachten, maar na 3 maanden waren we al zwanger”

“Zij was vijftien, ik achttien. Het was liefde op het eerste gezicht.” 50 jaar al staan Jean-Marie Pfaff (70) en Carmen Seth (68) aan elkaars zijde. In goede en kwade dagen, en ze maakten beiden mee. Wij spraken hen exclusief over hun ontmoeting in café De Snor, de voetbaljaren en de opvoeding van hun kroost . Ook praten ze openhartig over de gezondheidsproblemen van Carmen en de recente homejacking. “Carmen is een sterke vrouw, maar zoiets moet geen twee keer gebeuren.” 

Meer krantenkoppen in België

Knokke-Heist activeert ‘hitteplan’ en gaat kordaat optreden tegen amokmakers: “Politie zal extra zichtbaar aanwezig zijn”

“Iedereen is hier welkom. Maar alleen als ze zich aan de regels houden. Het moet voor iedereen aangenaam én veilig blijven.” In Knokke-Heist maken ze zich op voor de eerste échte warmtedagen van het jaar. En daarvoor nemen ze in de kustgemeente nog tot donderdag extra maatregelen, zo bevestigt burgemeester Jan Morbee (GBL). Het doel? Overlast van onder andere groepen

Lees meer »

Te min voor ‘Tien om te zien’, maar niet voor ‘De muziekshow’: “Een héél klein beetje respect voor ons, is dat te veel gevraagd?”

“We weten allemaal dat er een nieuwe generatie de plak zwaait.” Nee, een plekje bemachtigen in muziekshows als ‘Zomerhit’ en ‘Tien om te zien’ is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is er nu het gloednieuwe ‘De muziekshow’ voor alle artiesten die (alweer) uit de boot vallen. De eerste opnamen zijn gemaakt, maar een tv-zender is er nog niet. Al mag

Lees meer »

Le Pen stelt bevoegdheid van president over het leger in vraag

Op drie dagen van de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk, stelt Marine Le Pen van de extreemrechtse partij RN de bevoegdheid van de president over het leger in vraag. Volgens haar is de titel van “opperbevelhebber” louter een eretitel, maar is het uiteindelijk de premier die de touwtjes in handen houdt.

Lees meer »

Personeel van Antwerpse gevangenis staakt na gewelddadige incidenten

In Antwerpen legt het personeel van de gevangenis in de Begijnenstraat 24 uur het werk neer als protest tegen een opeenvolging van gewelddadige incidenten. Dat zegt de socialistische vakbond ACOD. Medewerkers worden er steeds vaker het slachtoffer van geweld, klinkt het, als gevolg van de overbevolking enerzijds en onderbezetting van personeel anderzijds.

Lees meer »

Ringlaan Wenduine vrijdag weer open voor verkeer, werken gaan na de zomer laatste fase in

Sinds september werkt de aannemer in fase 3 op de Ringlaan in Wenduine, tussen de Harpoenlaan en de Leopold II-laan. De afgelopen maanden werden de voetpaden, parkeerstroken en de rijweg hier verder afgewerkt. Tegen vrijdag 28 juni is alles afgewerkt en kan de Ringlaan opnieuw opengesteld worden.
The post Ringlaan Wenduine vrijdag weer open voor verkeer, werken gaan na

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »