Deze Joe Biden lijkt kansloos, maar wie overtuigt hem een stap opzij te zetten?

“Game over.” Joe Biden is door het ijs gezakt in een televisiedebat. Maar politiek is geen voetbal: er zit niet zomaar een bankzitter klaar.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb géén abonnement bij de plastisch chirurg”: Anouk Matton wil misvatting over uiterlijk rechtzetten

“Ik was amper in de reeks te zien en toch verscheen overal mijn foto.” Anouk Matton (31) was het boegbeeld van ‘Chasing Beauty’, de documentairereeks over plastische chirurgie. Maar dat was tegen wil en dank: het programma deed de kijker geloven dat Matton meer werk heeft laten doen dan effectief het geval is, zegt de dj en echtgenote van Dimitri

Lees meer »

“Mensen schrikken van prijzen, maar Natalia is een kleine kmo”: Natalia pakt uit met straffe productie voor zomertour

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

Adinkerke krijgt groene doorgang met zitbanken en speeltoestellen

Achter de huizen parallel met de Stationsstraat is de voorbije maanden hard gewerkt aan de realisatie van de Groene Corridor, een recreatieve groene doorgang tot aan de spoorweg. Nu de werken achter de rug zijn, werd de Groene Corridor officieel geopend.
The post Adinkerke krijgt groene doorgang met zitbanken en speeltoestellen appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “‘Morgen was u niet meer wakker geworden’, zei de dokter”: François krijgt Hepatitis-E door eten paté

Artsen zien steeds vaker patiënten met een leverontsteking na een Hepatitis E-besmetting. Dat is een virus dat ons lichaam binnenkomt via vlees van varken of wild, dat niet genoeg doorbakken is. Het kan gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen of mensen met een lage weerstand, maar soms ook voor gezonde mensen. Het overkwam François Jacquemart na het eten van paté op

Lees meer »