Charlotte D’Hoore (25) is beste belofte in krachtbal: “Ik zal een tijdje genieten van deze erkenning”

De 25-jarige Charlotte D’Hoore is door de krachtballende dames verkozen tot beloftevolle jongere. Ze volgt hiermee de Dudzeelse Celesta Strubbe op.

Charlotte komt uit een echt krachtbalnest. Ze is de derde in een gezin van zeven kinderen. Vader Marc D’Hoore is actief als trainer-coach bij Krachtbal Snellegem, waar ook de zonen Alexander en Maximiliaan spelen.

Hoogste afdeling

Moeder Sandra Vandenbroucke is jeugdverantwoordelijke bij Sint-Michiels, waar ook de zusjes Kathelijne en Victoria en broer Jonathan in de hoogste krachtbalafdeling het mooie weer maken. Grote zus Yasmine ten slotte speelt samen met haar man Michael bij krachtbal Jabbeke.

Verantwoordelijkheid

Charlotte: “Dit jaar speel ik voor het eerst samen met mijn zussen Kathelijne en Victoria in de eerste afdeling. Onze club heeft immers twee damesteams in de hoogste afdeling. Daardoor kreeg ik meer verantwoordelijkheid en dat werd ook door de andere clubs en speelsters opgemerkt. Het leuke is echt wel dat we met onze krachtbalfamilie heel veel samen kunnen trainen en ons leven wordt volledig door onze krachtbalsport beheerst.”

Erkenning

“Deze erkenning is dan ook een prijs voor iedereen met wie ik al samengespeeld heb, maar ook voor mijn teamgenoten en trainers die er een heel seizoen zijn voor ons. Ik denk niet dat er nu nog bijkomende druk zal komen. Ik zal een tijdje genieten van deze erkenning. De U14 waaraan ik training geef waren heel trots op hun coach. Ik weet zeker dat dit ook voor hen een extra motivatie zal zijn om te blijven trainen en zo te groeien in onze mooie sport”, besluit een trotse Charlotte.

(Jan Vanhecke)

The post Charlotte D’Hoore (25) is beste belofte in krachtbal: “Ik zal een tijdje genieten van deze erkenning” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm”

Op 29 en 30 juni vind het opentuinweekend opnieuw plaats. Een van de 32 West-Vlaamse tuinen dat zijn deuren openzet voor het grote publiek is Garden of Art in Desselgem.
The post Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vliegtuig met Assange aan boord geland op Amerikaans grondgebied

Het vliegtuig met aan boord WikiLeaks-oprichter Julian Assange is woensdag (plaatselijke tijd) geland op het eiland Saipan, dat deel uitmaakt van de Noordelijke Marianen. Die eilandengroep is Amerikaans grondgebied. Om 9 uur (1 uur Belgische tijd) moet Assange voor de rechter verschijnen om de deal met de Amerikaanse justitie te bekrachtigen.

Lees meer »

Drie West-Vlamingen in de finale van het concours ‘Eerste Kok van België 2025’

De finale van de prestigieuze meesterschapswedstrijd ‘Eerste Kok van België 2025’ vindt plaats op zondag 17 november in Horeca Expo in Gent. De leesjury van Club Prosper Montagné selecteerde op basis van een recept met gerijpte varkensrug en kool vijf finalisten, waaronder drie West-Vlamingen: Neal Descheemaecker (32) die souschef is van restaurant Boury in Roeselare, chef-eigenaar Cédric Sorton (44) van

Lees meer »

Beurzen zoeken richting

06:52 Na de brede spreidstand op Wall Street, havikachtig commentaar van Fed-bestuurders en met het Amerikaans inflatiecijfer voor de boeg gaat de Aziatische beurzen uiteenlopende richtingen uit.

Lees meer »

Paris Hilton getuigt binnenkort over pleegzorg voor Amerikaans parlement

Paris Hilton getuigt binnenkort voor een commissie van het Amerikaanse parlement over beleid voor kinderen in de pleegzorg. Dat meldt persbureau Reuters. De 43-jarige realityster vertelde eerder al over de tijd dat ze als tiener in een jeugdzorginstelling werd geplaatst. Daar kreeg ze naar eigen zeggen te maken met emotionele en fysieke mishandeling.

Lees meer »

Families van slachtoffers 7 oktober dienen klacht in tegen UNRWA

Families van mensen die gedood werden bij de aanval van Hamas in Israël, op 7 oktober vorig jaar, hebben maandag klacht ingediend tegen UNRWA, het VN-agentschap voor de Palestijnse vluchtelingen. De nabestaanden beschuldigen de organisatie ervan bijgedragen te hebben aan het bloedbad, blijkt uit gerechtelijke documenten.

Lees meer »

Waarom de oorlog in Oekraïne nog lang gaat duren

Om de enorme obstakels op de weg naar een akkoord tussen Oekraïne en Rusland op te ruimen en de oorlog te beëindigen, zijn er maar liefst drie mirakels nodig, schrijft oud-kolonel Roger Housen. “Het is zo goed als onmogelijk om op korte termijn de oorlog in Oekraïne tot een einde te brengen.” Housen legt uit wat er nodig is om

Lees meer »

Leeuw, tijger en beren staan al te wachten: Natuurhulpcentrum in Oudsbergen kan eindelijk aan nieuwe buitenverblijven beginnen 

Nu het eindelijk gestopt is met regenen, kunnen medewerkers van het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen beginnen aan de nieuwe buitenverblijven. Die zijn bedoeld voor grotere exotische dieren zoals beren, leeuwen, lynxen en tijgers. "We merken dat we steeds meer vragen krijgen vanuit heel Europa om dat soort dieren op te vangen. Als wij nee zeggen, blijft het dier in de problemen

Lees meer »