Zweeds dorpje verkoopt stukken land voor spotprijs en wordt overrompeld door geïnteresseerden

Niet alleen in Italië kan je spotgoedkoop een huis of een stuk land kopen. Ook in Zweden wagen ze zich nu aan zo’n stunt. En daar was zo veel interesse dat ze de verkoop tijdelijk op pauze hebben moeten zetten.

 

Meer krantenkoppen in België

Margot Vanpachtenbeke opent palmares in Thüringen

Margot Vanpachtenbeke uit Lauwe heeft dinsdag de eerste etappe in de 36e Thüringen Ladies Tour (2.Pro) gewonnen. Na 118,5 kilometer met start en aankomst in Jena was de 25-jarige renster van VolkerWessels sneller dan haar Amerikaanse medevluchtster Ruth Edwards, goed voor haat eerste overwinning bij de elite.
The post Margot Vanpachtenbeke opent palmares in Thüringen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik begrijp niet wat hij net zei. Hijzelf volgens mij ook niet”: Biden en Trump botsen in vinnig (en soms kinderachtig) tv-debat

Amerikaans president Joe Biden (81) heeft donderdag tijdens een eerste tv-debat met Republikeins presidentskandidaat Donald Trump de hooggespannen verwachtingen volgens analisten niet kunnen inlossen. Biden kwam meermaals verward over en wist niet te overtuigen dat hij ondanks zijn hoge leeftijd nog een nieuwe ambtstermijn aankan. Hieronder een overzicht van de hoogtepunten van de clash.

Lees meer »

Twee jaar effectieve celstraf door vulgaire berichten naar justitieassistente

Een 29-jarige Oostendenaar is door de Brugse correctionele rechtbank alsnog tot twee jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor een gewapende overval. S.L. kreeg in eerste instantie twee jaar cel met uitstel, maar hij leefde zijn voorwaarden niet na. De beklaagde bestookte zijn justitieassistente met schunnige berichten.
The post Twee jaar effectieve celstraf door vulgaire berichten naar justitieassistente appeared first on

Lees meer »

LIVE. Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

“Linkerhelft van haar lichaam is nog steeds verlamd”: Portugese Bruggeling (54) krijgt vier jaar cel voor partnergeweld

Een Portugese Bruggeling is voor de correctionele rechtbank veroordeeld tot een celstraf van vier jaar, waarvan een jaar met uitstel. De 54-jarige man greep zijn toenmalige echtgenote bij de keel en duwde haar met het hoofd tegen een muur. Het slachtoffer kreeg een paar uur na de feiten een beroerte. De linkerkant van haar lichaam is sindsdien verlamd.
The

Lees meer »