Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende

Als gevolg van een groot waterlek is er vanmorgen een zinkgat ontstaan in de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van huisnummer 749. Farys is op de hoogte en startte intussen met dringende herstellingswerken. De situatie wordt op de voet opgevolgd.

In de Nieuwpoortsesteenweg is vanmorgen een groot waterlek vastgesteld ter hoogte van huisnummer 749. Als gevolg daarvan is er een zinkgat ontstaan. Farys is op de hoogte en is intussen gestart met dringende herstellingswerken. Omwonenden hebben mogelijk tijdelijk geen watertoevoer.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd. Doorgaand verkeer blijft mogelijk op één rijstrook.

The post Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ervaren redder getuigt na overlijden jongetje (7) tijdens schooluitstap: “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water”

Toen ze samen een ijsje wouden eten, bleek dat er een kindje ontbrak. Aan de zwemvijver van De Mosten voltrok zich deze week een drama dat iedere ouder, begeleider en redder in het hart treft. Redder Sibian De Gussem maakte al 9 reddingen mee. “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water.”

Lees meer »

Joe Biden na kritiek op debat: “Ik weet hoe ik deze job moet doen”

“Ik geef je mijn woord: ik zou niet opnieuw meedoen aan de verkiezingen als ik niet met heel mijn hart en ziel geloofde dat ik deze baan aankan”, dat heeft de Amerikaanse president Joe Biden gezegd tijdens een verkiezingsrally in de staat North Carolina. Hiermee reageert hij op kritiek na het debat donderdag en verzekert dat hij de race naar

Lees meer »

Nat en doorweekt: wat is er aan de hand met de voetbaltruitjes van Rode Duivels?

Het is veel voetbalsupporters van de Rode Duivels op het EK al opgevallen: na amper enkele minuten spelen lijken de voetbaltruitjes al doorweekt. Er is duidelijk iets foutgelopen met de productie, zegt Alexandra De Raeve, lector textieltechnologie aan de HOGENT. "De T-shirts voeren het vocht niet genoeg af. Dat kan niet de bedoeling zijn." Adidas heeft naar eigen zeggen nog

Lees meer »

Aline Platteeuw sleept stadsprijs Octave Sintobin in de wacht en trekt naar het Conservatorium

Tijdens het Laureatenfeest van de Kunstacademie Art’Iz overhandigde schepen van Kunstonderwijs Kurt Himpe (N-VA) de Izegemse stadsprijs Octave Sintobin ter waarde van 450 euro aan Aline Platteeuw. Ook haar toekomst zoekt de talentvolle muzikante in de muziekwereld.
The post Aline Platteeuw sleept stadsprijs Octave Sintobin in de wacht en trekt naar het Conservatorium appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar N-VA: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »

Weerbericht: zonnig en tot 25 graden

De dag begint maandag overal zonnig, al kan er hier en daar nog een mistbank aanwezig zijn. In de loop van de dag ontwikkelen zich stapelwolken, die afwisselen met mooie opklaringen. Aan zee blijft het zonniger.

Lees meer »

Militaire staatsgreep in Bolivia lijkt afgewend: generaal opgepakt na binnenvallen van presidentieel paleis

De militairen die zich woensdag in Bolivia verzameld hadden bij het presidentieel paleis in La Paz en er door president Luis Arce van beschuldigd werden een staatsgreep te willen plegen, zijn weer vertrokken. Dat deden ze nadat president Luis Arce nieuwe militaire leiders had benoemd te midden van wat regionale leiders hebben veroordeeld als een poging tot staatsgreep.

Lees meer »