Vliegtuigje stort neer in Hasselt, hulpdiensten massaal ter plaatse

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Ex-ICT’er van AZ Sint-Jan Brugge kraakte computers van vrouwelijke collega’s op zoek naar foto’s

Een man uit Zedelgem moet voor de rechter komen, omdat hij jarenlang heeft ingebroken in de computer van tientallen personeelsleden van het AZ Sint-Jan in Brugge. De man van 42 was vroeger manager van de technologieafdeling van het ziekenhuis. Hij wordt ervan verdacht jaren meegekeken te hebben op de computers van vrouwelijke collega’s. Hij was op zoek naar pikante foto’s.

Lees meer »

Literatuurfestival KANTeLing in Veurne eert Guido Gezelle en Lucebert

Het is een traditie geworden: ook dit jaar strijkt op de eerste woensdag van juli het literatuurfestival KANTeLing neer in en rond Kasteel Beauvoorde. Twee literaire grootheden staan dit jaar centraal: Guido Gezelle en Lucebert, respectievelijk 125 jaar geleden gestorven en 100 jaar geleden geboren.
The post Literatuurfestival KANTeLing in Veurne eert Guido Gezelle en Lucebert appeared first on

Lees meer »

Strandvervuiling in Middelkerke baart gemeenteraadslid Johan Töpke zorgen: “Potentieel gevaar voor strandgangers”

Met het naderende badseizoen brengt de kustgemeente Middelkerke niet alleen hoop op zon en ontspanning, maar ook een groeiende bezorgdheid over de staat van het strand. Gemeenteraadslid Johan Töpke (Open VLD) heeft herhaaldelijk de aandacht gevestigd op de aanhoudende vervuiling langs de kustlijn aan het nieuwe casino Silt, een probleem dat ondanks beloften van het gemeentebestuur niet lijkt te worden

Lees meer »

Twintigers blijven in de cel voor roofmoord in Tielt

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van drie twintigers met twee maanden verlengd op verdenking van een roofmoord in Tielt. Dat bevestigt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen. Brandon D. (24) werd vorige zomer in zijn studio doodgeslagen door drie kameraden.
The post Twintigers blijven in de cel voor roofmoord in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jacques Vermeire vindt zichzelf niet verbrand door ‘F.C. De Kampioenen’, anderen wel: “Dankzij DDT sta ik nog steeds voor volle zalen”

Met de herhalingen van ‘F.C. De Kampioenen’, ‘Verschoten & Zoon’ en ‘Hallo K3′ is Jacques Vermeire (73) alomtegenwoordig op televisie. “Het is denk ik de achtste keer dat ‘De Kampioenen’ opnieuw starten, maar kan je geloven dat ik zelf zit te wachten tot het begint na ‘Het Journaal’?”, lacht de man die gestalte gaf aan DDT. “Sommige acteurs voelen zich

Lees meer »

Frankrijk heeft ‘bunker’ Maignan, maar de Rode Duivels hebben Koen Casteels: “Hij hoeft niemand nog iets te bewijzen”

“Niet vaak naar de Bundesliga gekeken, zeker?” Op zijn manier is Koen Casteels (32) in Duitsland meester van de situatie. Fijntjes slaat een ondergewaardeerde doelman terug bij de Rode Duivels: Keep calm and carry on. Hoe de kalmte van coole Casteels steeds meer bewondering oproept. Uw krant analyseerde nog eens zijn vijf belangrijkste ingrepen op het Europees Kampioenschap. En hoe

Lees meer »

Vijftien jaar geleden moest Anita haar dochter Yasmine afgeven: “Ze heeft nooit gezegd dat ze het leven niet meer aankon”

Voor Walter (86) en Anita Rens (83) is het vandaag geen dag als alle andere. Het is precies 15 jaar geleden dat hun jongste dochter Hilde, zoals zangeres Yasmine echt heette, uit het leven stapte. De tijd heelt beslist niet alle wonden. “Over Hilde praten blijft erg emotioneel. Ik ben daar dan dagen niet goed van”, laat Anita ons weten.

Lees meer »