Vals aanzoek, ongeplande zwangerschap en ongeziene primeur: herbekijk hier de onthutsende seizoensfinale van ‘Familie’

Bij de start van de seizoensfinale van ‘Familie’ leek er vrijdag maar één vraag te overheersen bij de soapfans: wie worden de slachtoffers door de bom die Joris wil laten exploderen op de reünie van de Van den Bossches? Het antwoord was verrassend, maar het slotbeeld van de extra lange aflevering was dat des te meer. De kijker bleef onthutst achter en was getuige van een primeur, ongezien in het Vlaamse soapland. 

Meer krantenkoppen in België

Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt

Rommelmarkten afschuimen. De meesten doen het voor de gezelligheid maar voor antiquairs als Goedele Aerts van Adesso Antiques is de rommelmarkt meer dan wat slenteren in het zonnetje.
The post Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Horrorkabinet Oranje’ afgemaakt in Nederlandse pers: “Een drama. Nog nooit gezien in heel m’n leven”

En of de opdoffer van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3) op het EK voetbal hard binnenkwam bij onze noorderburen. In de media wordt Oranje helemaal met de grond gelijk gemaakt. Naast bondscoach Koeman krijgt vooral PSV’er Joey Veerman er wel erg hard van langs. “De ‘Paling-Pirlo’ maakte er weer een persiflage op een topvoetballer van.”

Lees meer »

Jonge oplichters die zich op sociale media voordeden als escortes krijgen celstraffen tot 3 jaar met uitstel

De 13 jonge oplichters die zo’n 380 mannen hebben opgelicht kennen hun straf. De correctionele rechtbank in Gent heeft verschillende van de jonge beklaagden veroordeeld voor onder andere oplichting, diefstal en valsheid in informatica. 4 leden van de bende werden vrijgesproken. Met valse profielen van knappe vrouwen schreef de bende duizenden mannen aan, ze konden zo in totaal 225.000 euro

Lees meer »

Op de Mercator met afscheidnemend coördinator Caroline Elias: “Mijn hart ligt bij het Ensorinstituut”

Voor Caroline Elias (60) wordt het een bijzonder einde van het schooljaar, want ze gaat met pensioen. Ze was decennialang een erg betrokken coördinator in het Ensorinstituut (GO!). “Ik zou nu een sabbatjaar moeten nemen. Maar ik ken mezelf. Ik kan moeilijk stil zitten.” Caroline sloot een bijzondere loopbaan in het onderwijs in schoonheid af met de Ensorparade.
The

Lees meer »

Basisschool in Kuurne neemt afscheid van juf Nathalie: “Welke juf kan zeggen dat ze met een riksja door haar directeur wordt rondgereden?”,

Donderdag heeft VBS Sint-Pieter in Kuurne afscheid genomen van juf Nathalie Vandekerckhove. Het werd alvast een heel bijzonder moment voor zowel juf Nathalie als voor de leerlingen en haar collega’s. Voor Juf Nathalie begon alles zes weken geleden, toen de school besloot om haar iedere dag te verrassen.
The post Basisschool in Kuurne neemt afscheid van juf Nathalie: “Welke

Lees meer »

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde

Brandweer Westhoek moest zaterdagavond met een zonaal klimteam uitrukken naar het Ieperse Bellewaerde Park. Daar was de attractie El Valador vastgelopen op een hoogte van tien meter. In totaal werden 37 mensen geëvacueerd.
The post Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Iddy Decock houdt Sint-Pieterswijkfeesten recht: “Laat me maar uitbollen zoals een oldtimer”

Al meer dan twintig jaar is Iddy Decock dé steunpilaar van de Sint-Pieterswijkfeesten, die van vrijdag 5 tot zondag 7 juli opnieuw 6.000 à 7.000 mensen zullen lokken naar het Zaalhof. Maar met zijn 74 lentes op de teller beseft de gepensioneerde landmeter dat hij niet eeuwig de wijkkermis recht kan houden.
The post Iddy Decock houdt Sint-Pieterswijkfeesten recht:

Lees meer »

Beleef de zomer op het Evenementenplein in Oostkamp

Van 25 juni tot 14 juli transformeert het plein achter OostCampus in een bruisend paradijs, vol activiteiten voor jong en oud. Er is een uitgestrekt strand waar je kunt genieten van de zon en ontspannen met vrienden en familie. Het overdekte podium zal de thuisbasis zijn voor een reeks boeiende optredens. Er is een bar
The post Beleef de

Lees meer »

NMBS-dubbeldekstreinen krijgen 40-tal stopcontacten per rijtuig

De M6-dubbeldeksrijtuigen van de NMBS krijgen een verregaande onderhoudsbeurt. Daarbij wordt ook de uitrusting van de treinen gemoderniseerd, voor meer comfort voor de reiziger. Zo zullen de rijtuigen in de toekomst in plaats van zes, een veertigtal stopcontacten tellen, zegt de openbaarvervoersmaatschappij dinsdag in een persbericht.

Lees meer »

Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge

N-VA Blankenberge-Uitkerke maakte vrijdagavond zijn kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend. Lijsttrekker is Daphné Dumery, opnieuw kandidaat-burgemeester. Daarnaast een mix van reeds vertrouwde en nieuwe gezichten.
The post Daphné Dumery (N-VA) opnieuw kandidaat voor burgemeestersstoel in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »