Prinses Anne mag ziekenhuis verlaten na zware hersenschudding

Goed nieuws vanuit het Britse koningshuis: prinses Anne (73) is weer thuis na haar verblijf in het ziekenhuis. Zij liep een hersenschudding op nadat een paard tegen haar hoofd had gestampt. 

Meer krantenkoppen in België

Kort ziekteverzuim gemeentepersoneel blijft stijgen: “Dubbel zo slecht als gemiddelde”

Dat het kort verzuim zo hoog is in Langemark-Poelkapelle, komt onder meer door woonzorgcentrum De Boomgaard. Dat antwoordde burgemeester Dominique Cool (N-VA) nadat Brecht Bogaert (CD&V) op de gemeenteraad wees op de stijgende cijfers van de afgelopen drie jaar.
The post Kort ziekteverzuim gemeentepersoneel blijft stijgen: “Dubbel zo slecht als gemiddelde” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oud-burgemeester Marc Wackenier telt zich opnieuw verkiesbaar in Alveringem: “Deze keer zetel ik sowieso, ook in de oppositie”

Oppositiepartijen PRO en Onafhankelijk kiezen ervoor om samen op één lijst te staan. Ze trekken met veel nieuwe mensen en onder een nieuwe naam naar de verkiezing. Op dinsdagavond 25 juni gaven ze het startschot van hun nieuw project. De lijst is vandaag nog niet compleet; dertien van de zeventien plaatsen zijn ingevuld. Wel al zeker is dat Oud-burgemeester Marc

Lees meer »

“Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel

Een 62-jarige man uit De Haan heeft voor de Brugse rechtbank drie maanden celstraf gekregen omdat hij twee agenten met een luchtdrukgeweer bedreigde tijdens een interventie.
The post “Feiten spoken nog dagelijks door mijn hoofd”: zestiger die agenten bedreigde met luchtdrukgeweer in De Haan krijgt drie maanden cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Koken uit een beerput en slapen in oude treinwagons: de strijd barst los in de eerste week van ‘Met vier in bed’

De bedden zijn opgemaakt, het aperitief staat koud en de ontbijttafels zijn gedekt. De B&B-uitbaters uit het nieuwe seizoen van ‘Met vier in bed’, vanaf maandag 1 juli bij VTM, gooien al hun charmes in de strijd om hun concullega’s te imponeren met een betoverende overnachting. Welke B&B-uitbaters verzamelen de meeste bedjes en mogen de ‘Met vier in bed’-trofee aan

Lees meer »

Vrouw ‘bedelt’ bij tafeltje op terras van restaurant, 10 minuten later merkt Isolde (21) dat haar smartphone weg is

De Amsterdamse Isolde Stephens (21) zat midden juni gezellig te eten op het terras van een restaurant in het Londense Covent Garden, toen zij en haar nicht plots benaderd werden door een vrouw, een ‘bedelaarster’. Ze vroeg het Nederlandse duo om wat eten, maar slofte enkele seconden later alweer weg. “Ik stond er niet meer bij stil tot ik tien

Lees meer »