“Perfecte kans om yoga te leren kennen”: gratis yogasessie in Brennepark in Watou

Wie van yoga houdt, kan op zaterdag 29 juni een gratis yogasessie meevolgen van 16 tot 17.15 uur. De les is gratis en voor iedereen toegankelijk.

“Doe mee aan de gratis yogales in de serene omgeving van Brennepark. Deze sessie is open voor alle niveaus en biedt voor ieder wat wils. De les is perfect voor wie nieuwsgierig is naar yoga en het misschien nog nooit heeft geprobeerd. Het biedt de perfecte mogelijkheid om de basis te leren kennen, de voordelen van yoga te ontdekken en om kennis te maken met mijn wellness Suhrida”, zegt Bárbara Correia van het organiserende Suhrida.

Yogamat

“We komen samen om de praktijk van yoga te verkennen, genieten, leren en vieren. Dit is een geweldige kans om in contact te komen met je lichaam, geest en ziel, terwijl je ook in contact komt met onze bruisende gemeenschap. Kom met een open hart en een bereidheid om te ontspannen en op te laden. We kijken ernaar uit je daar te zien. Je dient enkel een yogamat of een handdoek mee te nemen.”

De yoga les is gratis en er is geen reservering nodig. Iedereen is welkom in het Brennepark langs de Douvieweg in Watou. De les gaat door op zaterdag 29 juni van 16 tot 17.15 uur en wordt in het Engels gegeven.

The post “Perfecte kans om yoga te leren kennen”: gratis yogasessie in Brennepark in Watou is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Man met bivakmuts en rugzak op stadiondak veroorzaakt opschudding tijdens Duitsland-Denemarken

Opschudding tijdens de match Duitsland-Denemarken zaterdagavond: een man was tijdens de wedstrijd op het dak van het EK-stadion in Dortmund geklommen. Rond 23.20 uur verschenen leden van het speciale interventieteam SEK in de catacomben. Pas na het laatste fluitsignaal werd de 21-jarige man gearresteerd. Volgens ‘Bild’ zou hij daar 53 minuten hebben doorgebracht.

Lees meer »

Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op site Sport Vlaanderen

Vrijdagavond werd bij Sport Vlaanderen Waregem de gloednieuwe all weatherpiste voorgesteld. Het stadsbestuur en vzw De Gaverbeek investeerden in een grote piste die het ganse jaar door gebruikt kan worden. Daarnaast werd ook een extra longeerpiste ingericht. “Dit is een bijzonder moment in onze geschiedenis”, reageert directeur Wim Vanderschueren.
The post Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op

Lees meer »

Dreigt regering Netanyahu te vallen? Hooggerechtshof beveelt dat ultra-orthodoxe joden dienstplicht moeten opnemen

Het Hooggerechtshof in Israël oordeelt dat ultra-orthodoxe mannen ook moeten worden opgeroepen voor het leger. Sinds het ontstaan van Israël zijn de zeer religieuze joden vrijgesteld van hun dienstplicht, maar dat is niet eerlijk volgens het Hooggerechtshof. 2 ultra-orthodoxe politieke partijen zouden uit de regering kunnen stappen als premier Netanyahu luistert naar het bevel van de rechtbank.

Lees meer »

Zwemwedstrijd Damme-Brugge is na vier jaar terug: “We hopen op 500 deelnemers”

Corona, eendenkroos en vorig jaar blauwalg zorgden ervoor dat Damme-Brugge sedert 2019 niet kon plaatsvinden. Voor dit jaar koos de Brugse Zwemkring (BZK) voor een datum eerder op het seizoen. Zondag 30 juni is het zover met als nieuwigheid de zwemwedstrijd over een afstand van één kilometer.
The post Zwemwedstrijd Damme-Brugge is na vier jaar terug: “We hopen op

Lees meer »

Rammstein spartelde bij zonlicht, maar werd net als horror en porno steeds lekkerder bij nacht

Het mocht weer ranzig. Een grote baby stierf in de vlammen van een kinderkoets. Met ‘Pussy’ keerde een klassieker uit ballingschap terug en de fallus werd een kanon, maar sproeide als vanouds. Zanger Till Lindeman torste vorig jaar in Brussel nog een vermoeden van seksueel roofdier. In Oostende kwam Rammstein zonder zorgen. En aanvankelijk ook zonder ‘stürm’ en al helemaal

Lees meer »

Eerste resultaten van Vlaamse toetsen bekend: leerlingen hebben vooral problemen met wiskunde, te weinig toppresteerders

Leerlingen uit het vierde leerjaar in het basisonderwijs en het tweede jaar in het secundair hebben vooral problemen met wiskunde en met name wiskundige problemen oplossen. Ook het aantal toppresteerders in beide jaren ligt laag. Dat blijkt maandag uit de eerste resultaten van de Vlaamse toetsen. Voor Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) bewijzen de resultaten “dat we in

Lees meer »