Nike is commercieel uit vorm richting Spelen in Parijs

01:52 Sportkledijreus Nike moet na een verloren boekjaar ook zijn prognoses voor het komend jaar naar beneden bijstellen. De wereldleider is hopeloos uit vorm nadat het zijn eigen strategie verloochende waa… 

Meer krantenkoppen in België

Vogels zorgen voor animo tijdens gemeenteraad

Woensdag 19 juni vond de laatste gemeenteraad voor het zomerreces plaats. Een vraag van Peter Velle (CD&V+) over ratten, vogels en katten zorgde voor heel wat animo en gelach bij zowel de raadsleden als het publiek, toen hij iets zei over de vogels in een vroegere tijd.
The post Vogels zorgen voor animo tijdens gemeenteraad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tuinarchitect Geert Merlevede opent droomtuin voor publiek in Vlamertinge

De Landelijke Gilden organiseren op zaterdag 29 juni, zondag 30 juni en zondag 1 september van 10 tot 18 uur weer hun Opentuindagen. In Vlamertinge stelt tuinarchitect Geert Merlevede onder de noemer Tussen tuin en landschap zijn eigen vijf hectare grote tuin open voor het publiek.
The post Tuinarchitect Geert Merlevede opent droomtuin voor publiek in Vlamertinge appeared first

Lees meer »

LIVE ZWITSERLAND – ITALIË (18u). Spalletti rekent op Bastoni en Mancini in de defensie, geblesseerde Dimarco haakt af

Zwitserland kon op dit EK voetbal tegen Duitsland even dromen van groepswinst, maar de 1-1 van Füllkrug verwees hen naar de tweede plaats. Bij de Italianen was het dan weer bibberen tot in het absolute slot: Zaccagni trapte zijn ploeg tegen Kroatië pas in de laatste minuut naar de tweede plaats in hun groep. Kunnen de troepen van Spalletti zich

Lees meer »

Na einde van onderzoek plakt advocaat namen op robotfoto’s Bende van Nijvel: “Gelijkenissen zijn treffend”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Stad zet Eendracht Aalst uit stadion en jeugdcomplex, exact 105 jaar na oprichting: “Zo leid je geen club, zo is voetbal geen feest”

De stad Aalst heeft de beheersovereenkomst met voetbalclub Eendracht Aalst voor zowel het jeugdcomplex Zandberg als het Pierre Cornelisstadion beëindigd. Dat besluit is met unanimiteit genomen door de Aalsterse gemeenteraad. “Nu alles wijst in de richting van degradatie, werken we aan een alternatief plan”, aldus burgemeester Christoph D’Haese (N-VA) en schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).

Lees meer »

Rommel- en kunstmarkt in Keiem op 30 juni

Op zondag 30 juni organiseert de Koninklijke Harmonie Ste.-Cecilia Keiem naar jaarlijkse gewoonte hun rommel- en kunstmarkt in het dorpscentrum van Keiem. Van ‘s morgens vroeg kan je er snuisteren tussen de kraampjes, op zoek naar verborgen schatten of unieke stukken.
The post Rommel- en kunstmarkt in Keiem op 30 juni appeared first on KW.be.

Lees meer »