Natalia na korte pauze klaar voor straffe zomer: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”. 

Meer krantenkoppen in België

De 7 werken van preformateur Bart De Wever (N-VA): welke obstakels liggen er nog op zijn pad?

Met een opvallend milde informateursnota in de hand vroeg én kreeg Bart De Wever van koning Filip zijn promotie tot ‘preformateur’. In het rapport bewandelt De Wever een moeilijk evenwicht om zijn vijf gedoodverfde coalitiepartners aan boord te houden. Als zijn eerste opdracht was om gemeenschappelijke grond onder de voeten te vinden, dan wacht hem nu de moeilijke taak om

Lees meer »

Voortvluchtige drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ krijgt 15 jaar cel en ziet 8 miljoen euro verbeurd verklaard

De correctionele rechtbank heeft de voortvluchtige Antwerpse drugsbaron Hoesny A. veroordeeld tot vijftien jaar cel en een boete van 400.000 euro wegens grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Daarnaast legt de rechtbank een verbeurdverklaring van 8 miljoen euro aan criminele inkomsten op. Voetbalmakelaar en voormalig AEL-kopstuk Mohamed Benhaddou, de rechterhand van Hoesny, moet tien jaar de cel in.

Lees meer »

Dilbeek plaatst trajectcontroles op belangrijke invalswegen

Vanaf september lanceert de gemeente Dilbeek automatische snelheidscontroles op belangrijke invalswegen. Er worden 9 trajectcontroles geplaatst op strategische locaties verspreid over heel Dilbeek. De camera’s dienen niet alleen voor de handhaving van snelheidslimieten, maar spelen ook een cruciale rol in de bestrijding van criminaliteit.

Lees meer »

N-VA Middelkerke trekt met eigen lijst naar kiezer zonder Lijst Dedecker

De lokale N-VA-afdeling in Middelkerke zal in oktober met een eigen lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen, zonder Lijst Dedecker. Dat heeft de partij maandagavond besloten. In de gemeente werd gesproken over een samengaan van beide partijen, maar dat wordt nu uitgesloten.
The post N-VA Middelkerke trekt met eigen lijst naar kiezer zonder Lijst Dedecker appeared first on KW.be.

Lees meer »

WikiLeaks-oprichter Julian Assange is “vrij en onderweg naar Australië” na deal met Amerikaanse justitie

WikiLeaks-oprichter Julian Assange is maandagochtend vrijgelaten uit de gevangenis in het Britse Belmarsh. In de namiddag nam hij vanop de luchthaven van Stansted een vliegtuig naar zijn thuisland Australië, zo meldt het WikiLeaks-account op X. Het bericht gaat vergezeld van videobeelden waarop te zien is hoe Assange op een vliegtuig stapt. Ook Assanges vrouw Stella deelde beelden van haar vrijgelaten

Lees meer »

HoLa-PoSta-zomerzoektocht mikt opnieuw op 350 deelnemers

Van 1 juli tot 30 augustus kun je opnieuw deelnemen aan de HoLa-PoSta-zoektocht, een gratis fietsspeurtocht van 38 km doorheen de gemeenten Langemark-Poelkapelle, Houthulst en Staden. “Na meer dan vijftien edities zijn we er weer in geslaagd om nieuwe trajecten in het parcours op te nemen”, zegt Jo Lottegier van Toerisme Langemark-Poelkapelle.
The post HoLa-PoSta-zomerzoektocht mikt opnieuw op 350

Lees meer »

Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi zijn weer 400 lopers te mogen verwelkomen”

De Vlaamse kustgemeenten slaan ook dit jaar weer de handen in elkaar voor de organisatie van het Loopcriterium van de Kust. In juli en augustus zullen tien wedstrijden op en naast het strand plaatsvinden. Zeebrugge bijt de spits af op vrijdag 5 juli met de traditionele Strandloop.
The post Strandloop Zeebrugge opent Loopcriterium van de Kust: “Het zou mooi

Lees meer »

Taboe sneuvelt: federale regering gaat asielzoekers tijdelijk in vijf Brusselse hotels opvangen

Jarenlang was het ‘een rode lijn’ voor CD&V-voorzitter Sammy Mahdi: geen hotelplaatsen voor asielzoekers. Maar omdat anders 728 vrouwen en kinderen op straat moeten slapen, regelt federaal staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) nu toch hotelbedden voor hen. Dat staat te lezen in haar nota aan de ministerraad, die HLN kon inkijken. Welk prijskaartje hangt aan deze

Lees meer »