Mis niets van de Tour bij HLN: élke dag álle beelden, eerste reacties en strafste analyses

Morgen is het zover: dan start de 111ste Tour de France. En het belooft een zinderende editie te worden, met naast de debuterende Remco Evenepoel uiteraard ook Wout van Aert, Tadej Pogacar, Jonas Vingegaard, Primoz Roglic én Mathieu van der Poel! U zal er alvast niets van moeten missen bij HLN, want bij ons zit u op de juiste plaats voor álle beelden, eerste reacties, de strafste analyses en sterkste verhalen én uiteraard al het nieuws over Evenepoel, Van Aert en co! 

Meer krantenkoppen in België

Politicoloog Carl Devos: “Deze formatie is uiterst ongewoon: precies wat nodig is”

“De euforie over de formaties ruimt plaats voor realisme. Er zijn – momenteel – geen andere coalities mogelijk, dat wil niet zeggen dat ze daarom onmogelijk zijn”, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent). Door de uiteenliggende standpunten van de betrokken partijen, blijkt de federale formatie allesbehalve een sinecure te zijn. Want hoe ongewoon is deze formatie nu juist? En wie is

Lees meer »

Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt

Rommelmarkten afschuimen. De meesten doen het voor de gezelligheid maar voor antiquairs als Goedele Aerts van Adesso Antiques is de rommelmarkt meer dan wat slenteren in het zonnetje.
The post Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na einde van onderzoek plakt advocaat namen op robotfoto’s Bende van Nijvel: “Gelijkenissen zijn treffend”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Een op de zes werknemers ontvangt fietsvergoeding

Uit de jaarlijkse evaluatie van de alternatieve loonvoordelen in 2022 blijkt dat de tweede pensioenpijler het belangrijkste voordeel blijft. Ook maaltijd- of ecocheques zijn populair, net als een tussenkomst in woon-werkverkeer. Maar liefst één op de zes werknemers ontvangt een fietsvergoeding, een stijging van 3 procent tegenover het jaar voordien.

Lees meer »

“Een moment van reflectie en bezinning”: Diksmuidelingen fietsen vanaf volgende week naar Compostela voor het goede doel

Elf mensen, onder wie twee vrouwen, vertrekken op zaterdag 6 juli vanuit Sint-Jacobs-Kapelle bij Diksmuide naar Compostela. “We fietsen niet zomaar, maar doen dit voor het goede doel: twee scholen voor bijzonder onderwijs in onze regio”, vertelt Jef Boone.
The post “Een moment van reflectie en bezinning”: Diksmuidelingen fietsen vanaf volgende week naar Compostela voor het goede doel appeared

Lees meer »

Filou HBC Izegem versterkt zich met Klaas Thiers

De 26-jarige Klaas Thiers speelt volgend seizoen in de kleuren van Filou HBC Izegem. De linkerhoek en spelverdeler komt over van grote rivaal Apolloon Kortrijk waar de club vorig seizoen al Jan Steenhoudt en Tore Devos overhaalde om in het blauwe shirt te spelen.
The post Filou HBC Izegem versterkt zich met Klaas Thiers appeared first on KW.be.

Lees meer »

VBS Duizendpluspoot wint VRT-wedstrijd en mag naar Olympische Spelen: “Lopen elke dag 1 mijl”

Sport Vlaanderen, MOEV en allerlei Vlaamse topsporters moedigen in aanloop naar de Olympische Spelen alle Vlaamse en Brusselse scholen aan om het olympische gevoel aan te wakkeren. De scholen konden ook deelnemen aan de VRT-wedstrijd ‘Plankgas naar de Spelen’. De finales werden recent in drie steden afgewerkt. De olympische bus trok nadien naar de winnende school, naar Duizendpluspoot in Sint-Eloois-Vijve.

Lees meer »