LIVE WORLD CUP OF DARTS (VTM 2). Stomen Belgian Arrows door naar tweede ronde? Van den Bergh en Huybrechts treffen Filipijnen

Na winst tegen Singapore in de eerste groepswedstrijd is het opnieuw aan de Belgian Arrows op de World Cup of Darts in Frankfurt. Tegen de Filipijnen spelen Dimitri Van den Bergh (29) en Kim Huybrechts (38) op dit moment een duel om groepswinst. Volg ze hieronder op de voet of kijk naar VTM 2! 

Meer krantenkoppen in België

Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen boven voor mama van Tristan uit Passendale

Een 7-jarige jongen van een school uit Antwerpen is gisteren verdronken in een zwemvijver van recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten tijdens een schooluitstap. Het ongeval roept pijnlijke herinneringen op aan Tristan Siegmund uit Passendale die begin juli 2017 verdronk in een recreatievijver in het Nederlandse Chaam.
The post Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen

Lees meer »

KIJK. Geïrriteerde De Bruyne struikelt over ‘stupid question’, en steunt nadien Tedesco: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

“Het komt goed met hem”: vrouw van Hongaarse spits Varga deelt hartverwarmende foto na akelige botsing en succesvolle operatie

De Hongaarse spits Barnabás Varga (29) is met succes geopereerd. Varga liep in het duel tegen Schotland na een akelige botsing op het EK voetbal – waarbij even voor erger werd gevreesd – diverse botbreuken in het gezicht en een hersenschudding op. Zijn vrouw deelde inmiddels ook een foto, waar ze zijn hand vasthoudt. “Hij heeft rust nodig, maar het

Lees meer »

Crimineel licht juwelier op met sluw trucje

De Britse politie is op zoek naar een crimineel die een juwelier heeft opgelicht eind juni in Stoke-on-Trent. De man wou een gouden sieraad verkopen aan de juwelier, maar verwisselde het horloge na het wegen met een waardeloos kopie. De juwelier is zo’n 2.080 euro kwijt.

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »