KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft Ketnetwrapster Sarah Mouhamou. 

Meer krantenkoppen in België

“Een moment van reflectie en bezinning”: Diksmuidelingen fietsen vanaf volgende week naar Compostela voor het goede doel

Elf mensen, onder wie twee vrouwen, vertrekken op zaterdag 6 juli vanuit Sint-Jacobs-Kapelle bij Diksmuide naar Compostela. “We fietsen niet zomaar, maar doen dit voor het goede doel: twee scholen voor bijzonder onderwijs in onze regio”, vertelt Jef Boone.
The post “Een moment van reflectie en bezinning”: Diksmuidelingen fietsen vanaf volgende week naar Compostela voor het goede doel appeared

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (0-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – Club leidt met 0-1.

Lees meer »

Win een familieticket voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne

25 jaar na de allereerste voorstelling is de Sprookjesmusical Sneeuwwitje van Studio 100 helemaal terug. De absolute sterrencast bestaat uit o.a. Ianthe Tavernier, Michiel De Meyer, Karen Damen, Ruth Beeckmans en Manu Van Acker. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke uitstap voor het hele gezin: vier kaarten voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje, inclusief toegang tot Plopsaland De Panne.

Lees meer »

Breekt het cordon in Middelkerke? Lijst Dedecker en N-VA trekken in oktober apart naar de kiezer (ondanks laatste verzoeningspoging)

Opschudding aan de kust, want maandagavond heeft de lokale N-VA-afdeling in Middelkerke unaniem beslist om apart op te komen bij de lokale verkiezingen. Bijgevolg staan Lijst Dedecker en N-VA in oktober lijnrecht tegenover elkaar in de strijd om de sjerp in de badstad. Dat burgemeester Jean-Marie Dedecker de deur openhoudt voor lokale samenwerking met het Vlaams Belang, stoot de N-VA’ers

Lees meer »