KIJK. AI-video van Justin Timberlake die bier drinkt, verovert het internet

Een video van Justin Timberlake (43) – gegenereerd door artificiële intelligentie – gaat viraal. Daarin is het mugshot van de zanger tot leven gebracht en drinkt hij bier. De video komt er net nadat hij gearresteerd werd wegens rijden onder invloed. 

Meer krantenkoppen in België

Trouwseizoen langs de Leieboorden in Kortrijk op gang getrapt: “Een uitgelezen locatie die tot de verbeelding spreekt”

Vrijdag 28 juni zijn de nieuwe sessies gestart om langs de Leieboorden in Kortrijk in het huwelijk te treden. En al meteen stonden er zes op het programma. Een van de zes koppels waren Céline en Dieter.
The post Trouwseizoen langs de Leieboorden in Kortrijk op gang getrapt: “Een uitgelezen locatie die tot de verbeelding spreekt” appeared first on

Lees meer »

CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden”

Zondag stelde CD&V Poperinge haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Burgemeester Christof Dejaegher (50) trekt zoals verwacht de CD&V-lijst in de Hoppestad. Schepen Ben Desmyter (41, Krombeke) wordt lijstduwer.
The post CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen

Op zaterdag 28 september komen de 50-jarigen, met geboortejaar 1974, samen voor een feestelijke reünie. Iedereen die Meulebeke ademt, is welkom. Het organisatiecomité stond tien jaar geleden al in voor een legendarisch feest voor de 40-jarigen.
The post Meulebeeks feestcomité brengt 50-jarigen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwbouw De Samenkomst en Academie in Ledegem valt twee miljoen duurder uit

De nieuwbouw zaal De Samenkomst en vlakbij de nieuwbouw voor de muziek- en kunstacademie in Ledegem valt maar liefst twee miljoen duurder uit dan is geraamd. Dat maakte burgemeester Bart Dochy (CD&V/VD) donderdagavond bekend tijdens de gemeenteraad. “We overliepen de ingediende offertes en zijn toch wat geschrokken”, zegt hij. “De raming kwam uit op ongeveer 4,5 miljoen, de goedkoopste offerte

Lees meer »

Julian Assange bekent schuld voor Amerikaanse rechtbank

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft in een rechtbankzitting op het Amerikaanse eiland Saipan zoals verwacht schuldig gepleit aan een schending van de Amerikaanse spionagewetgeving. Assange en het Amerikaanse gerecht sloten daarover eerder een deal: in ruil voor zijn schuldbekentenis mocht hij maandag al de gevangenis in Londen verlaten.

Lees meer »

Christina (45) opent bistro La Tyna in Roksem: “Thuisgevoel creëren”

Zaterdag 22 juni opende Cristina-Adriana Istrate (45) samen met haar vriend Tommy bistro La Tyna. “Ik hoop dat mijn klanten zich hier thuis voelen, want het sociale contact is heel belangrijk, zeker voor wie al ietsje ouder is”, vertelt Cristina, die door haar vrienden Tyna wordt genoemd.
The post Christina (45) opent bistro La Tyna in Roksem: “Thuisgevoel creëren”

Lees meer »

Grens tussen Frankrijk en België gaat in tien gemeentes dicht tijdens wedstrijd op EK voetbal

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België – in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland – zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »