KIJK. 4000 fans onthalen dolenthousiast ‘Familie’-cast voor première van epische seizoensfinale: “Of de bom ontploft?”

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om ze te zien. Showbits-reporter Jarne was er uiteraard bij en onderwerpt in deze nieuwe video de cast aan een vragenvuur. 

Meer krantenkoppen in België

Lieve (63) neemt na 38 jaar afscheid van de Kunstacademie: “Waar zijn al die jaren naartoe? Ik voel me nog steeds jong”

Met het einde van het schooljaar sluit Lieve Noreille (63) een mooie loopbaan af als leerkracht grafiekkunst bij de Academie voor Beeld in Menen. “De laatste tijd kreeg ik veel bezoek van oud-leerlingen van jaren ver. Ze hoorden dat ik met pensioen ga en kwamen nog eens dag zeggen. Zoiets doet deugd, meer heb ik niet nodig”, blikt ze tevreden

Lees meer »

“De Romeo’s mochten alles, wij moesten exclusief werken voor de soap”: waarom Trudy en Pierrot passen voor ‘Familie’-reünie

Waar blijven Trudy en Pierrot? Het is de vraag die menig ‘Familie’-fan zich stelt, nu duidelijk is welke personages een comeback maken in de seizoensfinale waarin de familiereünie van de Van den Bossches centraal staat. Maar liefst vijf acteurs keren even terug, maar de vlieger van oudgedienden Silvia Claes (48) en Guillaume Devos (42) ging letterlijk en figuurlijk niet op.

Lees meer »

Man opgepakt na schoten in woning in Bernissart

In de omgeving van Bernissart (Henegouwen) zijn er zaterdagochtend schoten gelost in een woning. Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en de dader werd opgepakt. Volgens het parket van Doornik-Bergen zijn er geen slachtoffers gevallen.

Lees meer »

Uroloog Piet Hoebeke waarschuwt voor illegale erectiepillen: “Online weet je nooit goed of je wel krijgt wat wordt beloofd”

In heel wat seksshops, webshops of via Telegram heb je in een vingerknip een strip illegale erectiepillen besteld, zonder voorschrift van de huisarts. Die piste is populair maar niet zonder gevaar, waarschuwt uroloog Piet Hoebeke (UZ Gent). “Er zijn voorbeelden waarbij het product versneden was en er nog maar een restje van het origineel in de pil zat.”

Lees meer »

Team Burgemeester Kortrijk lanceert negen jonge kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen

Vandaag heeft Team Burgemeester Stadslijst voor Kortrijk (TBSK) negen jonge kandidaten gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Deze enthousiaste en diverse groep jongeren is vastberaden om de toekomst van Kortrijk vorm te geven door in gesprek te gaan met alle Kortrijkse jongeren. Hun ontmoetingsplek wordt ‘Bar Futur’ op de Vlasmarkt, die vanaf 28 juni elke vrijdag geopend zal zijn.<br

Lees meer »