Kathleen Van Brempt voorgedragen als Antwerps lijsttrekster Vooruit

23:25 In de stad Antwerpen heeft het lokale partijbestuur van Vooruit Kathleen Van Brempt voorgedragen als lijsttrekster voor de gemeenteraadsverkiezingen. 

Meer krantenkoppen in België

De Groene Ronde brengt fietsers langs groene plekken in Roeselare en omgeving

Dinsdagmiddag werd de Groene Ronde Roeselare officieel ingehuldigd. Deze nieuwe fietsroute van 45 kilometer is grotendeels autoluw en verbindt verschillende groengebieden in Roeselare, Hooglede, Staden en Moorslede. “Hier kunnen fietsers zowel genieten van de bruisende shoppingstad als de rust van het omringende platteland”, aldus schepen van toerisme Matthijs Samyn (CD&V).
The post De Groene Ronde brengt fietsers langs groene

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Financiële geletterdheid Vlaamse scholieren afgelopen tien jaar gedaald

De financiële geletterdheid van Vlaamse scholieren is op tien jaar tijd gedaald. Dat blijkt uit het PISA-onderzoek van de vakgroep Onderwijskunde van de UGent. Vlaanderen blijft wel bij de toppresteerders van Europa op het vlak van inzicht in financiële concepten en risico’s. Alleen leeftijdsgenoten uit Denemarken en Nederland doen het even goed als Vlaamse jongeren.

Lees meer »

“Ken je mij niet meer?”: Hartverwarmende reünie tussen taxichauffeur en oude jeugdvriend gaat de wereld rond

Uber-chauffeur Danny uit de Amerikaanse staat Texas brengt dagelijks tientallen klanten van de ene naar de andere locatie. Maar in januari werd hij aangenaam verrast door één van hen. Hij voerde een beleefde conversatie met zijn klant John, toen hij plots werd onderbroken. “Man, ik ken jou”, zei de man. “Ken je mij niet meer?” Danny beleefde vervolgens een heuglijk

Lees meer »

Chauffeur en passagier even in levensgevaar na crash tegen betonnen duiker: bestuurder reed met voorlopig rijbewijs

In de Bredestraat in Aalst raakten zaterdagmorgen twee personen zwaargewond nadat ze met hun wagen van de weg raakten en tegen een betonnen duiker crashten. De bestuurder reed met een voorlopig rijbewijs en verloor de controle over het stuur, na het uitwijken voor enkele geparkeerde wagens. Beide inzittenden konden het voertuig op eigen kracht verlaten maar werden zwaargewond afgevoerd naar

Lees meer »

Megan van ‘Temptation Island’ is opnieuw verliefd: “Ik dacht aanvankelijk dat hij de zoveelste playboy was”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »