Jongeren filmen hoe brand in vuilniscontainer sporthal in lichterlaaie zet: “Bro, dat gaat in brand vliegen”

Het leek eerst een onschuldig brandje aan de vuilnisbakken, maar op videobeelden is te zien hoe de sporthal van Hoegaarden donderdag in een mum van tijd in lichterlaaie stond.

 

Meer krantenkoppen in België

Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland

Zoals zaterdag, heeft de Portugees Antonio Félix Da Costa (Tag Heuer Porsche) zondag de tweede ePrix in Portland gewonnen. Landgenoot Stoffel Vandoorne (DS Penske) wist de elfde plaats te bemachtigen op de veertiende van de zestien manches van het Formule E-kampioenschap.
The post Stoffel Vandoorne eindigt elfde in ePrix in Portland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Appartementsbewoners trekken aan alarmbel: “We worden geterroriseerd door een dealer die minderjarigen aan het werk zet met baseballknuppels”

De bewoners van appartementen in Residentie Dirk Martens in de Aalsterse Raffelgemstraat worden geterroriseerd door een drugsdealer. Er is sprake van geweld, bedreigingen en vandalisme. “Hier moet een einde aan komen of er gebeuren ongelukken”, zegt een van de bewoners. Burgemeester D’Haese (N-VA) belooft alvast verscherpt politietoezicht en gaat samen met de syndicus op zoek naar een permanente oplossing voor

Lees meer »

Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen

Voor Chris Deloof, onderwijsdeskundige Flankerend Onderwijsbeleid bij Stad Brugge zit niet enkel het schooljaar er bijna op, maar binnenkort ook haar goedgevulde professionele loopbaan. Over enkele weken wordt ze 65 jaar en dan trekt ze definitief de deur van haar kantoor in de Hoogstraat achter zich dicht.
The post Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen appeared

Lees meer »

Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit)

De zomerbar die onder de noemer Zomerstek straks al aan de vijfde editie toe is, krijgt er een pop-up gastrobar bij. Daarvoor wist Geert Defevere niemand minder dan Benoit Vercaemst (De Overburen) te strikken. “En we zitten nog boordevol plannen.”
The post Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit) appeared first on

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »