Het doek valt over het onderzoek naar de Bende van Nijvel: volg hier live de persconferentie over het dossier

Het onderzoek naar de Bende van Nijvel wordt officieel stopgezet. Dat heeft het federaal parket vrijdag meegedeeld in een persconferentie. Hiermee blijft het grote en gruwelijke mysterie wellicht voor altijd onopgelost. Volg de persconferentie hier live. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen zullen opereren

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen, waaronder een met de Europese Unie. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Waren er niet 1 maar meerdere ‘Bendes van Nijvel’? 

We spreken steevast over ‘de Bende van Nijvel’, maar het is best mogelijk dat de feiten die we toeschrijven aan ‘de Bende’ uitgevoerd zijn door verschillende bendes. Het is een bedenking die vandaag ook door het federaal parket werd geopperd tegenover de nabestaanden, nu het onderzoek wordt stopgezet.

Lees meer »

Kampeertripje van Katie neemt onverwachte wending wanneer tent plots wegvliegt: “Urenlang moeten zoeken”

Het kampeertripje van de Amerikaanse Katie en haar vriend Isaiah nam vorige week een onverwachte wending. Het koppel had hun tent maar net opgezet toen het door de wind werd meegenomen. De twee keken paniekerig toe hoe de tent langzaam uit het zicht verdween en vervolgens in de bossen belandde. “We hebben urenlang moeten zoeken om het terug te vinden”,

Lees meer »

Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen: “Interesse wordt elk jaar groter”

In GC De Bunder is de nieuwe cultuurbrochure voorgesteld. De cultuurdienst wist ook voor dit jaar enkele mooie namen vast te leggen. Zo zijn er verschillende theatervoorstellingen, maar komen ook de liefhebbers van comedy volop aan hun trekken. Onder andere Han Solo en Urbanus zakken af naar Moorslede.
The post Nieuwe cultuurbrochure Moorslede bevat weer mix van mooie namen:

Lees meer »

Vol Marktplein in Ingelmunster ziet Rode Duivels gelijkspelen tegen Oekraïne

De derde groepsmatch van de Rode Duivels op het EK lokte wederom een pak volk naar het Marktplein van Ingelmunster. Ondanks het matige gelijkspel tegen Oekraïne zat de sfeer er lange tijd goed in. Al bleven de fans na afloop niet al te lang plakken.
The post Vol Marktplein in Ingelmunster ziet Rode Duivels gelijkspelen tegen Oekraïne appeared first

Lees meer »

Plopsaland vrijgesproken voor zwaar ongeval met Mega Mindy jetski, bediener krijgt opschorting: “Hij is er echt het hart van in”

Plopsaland De Panne is door de strafrechter in Veurne vrijgesproken voor een zwaar ongeval met de Mega Mindy jetski waarbij een 55-jarige vrouw uit Hofstade vorig jaar zwaargewond raakte aan de arm. De rechter vond dat het pretpark geen enkele fout maakte. Wel schuldig: de 49-jarige man die de waterattractie bediende en zijn inspectieronde vergat. De man kreeg de gunst

Lees meer »

Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater

Het bekende hotel B&B Geste d’Alice in de Distellaan in Westende heeft nieuwe uitbaters. Kochar en Anni Karapetyan maken er meteen een gezellig hotel van, met heel wat mogelijkheden.
The post Hotel B&B Geste d’Alice heeft een nieuwe uitbater appeared first on KW.be.

Lees meer »