Grote kortingen verwacht na dramatisch voorjaar voor Belgische modesector

01:00 De kledingwinkels in ons land zitten met grote overschotten. Het ongunstige weer en de Belg die de vinger op de knip houdt, zijn de schuldigen. Het leidt ertoe dat veel zaken nu al kortingen van 50 of… 

Meer krantenkoppen in België

Maggie duikt in het idyllische water bij Tenerife, maar wordt geconfronteerd met de harde realiteit: “Meer plastic dan vissen”

Maggie Seida dook tijdens een reis naar Tenerife in het “blauwe, glinsterende” water voor de kust van het Spaanse eiland, maar kwam zo in een heel wat mindere idyllische wereld terecht. de Amerikaanse mariene bioloog kon geen meter zwemmen zonder verstrikt te raken in weggegooid plastic en andere rommel. “Meer plastic dan vissen”, schrijft ze op Instagram.

Lees meer »

Oude boerderij in Merchtem gaat in vlammen op

In de Peisegemstraat in Merchtem is gisteravond een oude boerderij uitgebrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al uit het dak. Bij de brand kwam erg veel rook vrij. Mensen in de buurt kregen dan ook de raad om ramen en deuren dicht te houden.

Lees meer »

KIJK. Jonatan Medart ontmoet wereldster Katy Perry: “Meteen een geheimhoudingsverklaring onder mijn neus”

Jonatan Medart (24) werd door muzieklabel Universal Music Belgium uitgenodigd voor de exclusieve luistersessie van Katy Perry (39). De influencer was sprakeloos toen hij oog in oog stond met de wereldster. “Hallo, leuk je te ontmoeten”, was het enige wat hij kon zeggen. Over de nieuwe muziek van Perry mag Medart niets vertellen, behalve dat de 8 nummers die hij

Lees meer »

Sint-Margrietfeesten te Nieuwenhove-Waregem

Tijdens het weekend van 19 tot en met 21 juli organiseert “VZW Feestcomité Nieuwenhove” opnieuw de Sint Margrietfeesten. Alle activiteiten gaan door in en rond de feesttent die geplaatst wordt op de speelkoer van de Vrije Bassisschool te Nieuwenhove.
The post Sint-Margrietfeesten te Nieuwenhove-Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtspersoneel nemen afscheid van Guido Casier (70): “Je was er altijd al, een echt boegbeeld”

Na een loopbaan van 40 jaar als parketmagistraat en rechter is door de Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtelijk personeel op de laatste dag van het gerechtelijk jaar afscheid genomen van Guido Casier (70) uit Heule (Kortrijk). “Een boegbeeld”, klonk het unisono.
The post Kortrijkse balie, magistratuur en gerechtspersoneel nemen afscheid van Guido Casier (70): “Je was er altijd al,

Lees meer »

Staatssecretaris van Asiel en Migratie Nicole De Moor (CD&V) bezoekt toekomstig opvangcentrum in Zutendaal, Vlaams Belang houdt protestactie

In Zutendaal heeft staatssecretaris van Asiel en Migratie Nicole De Moor (CD&V) een bezoek gebracht aan het voormalige Apollohotel, dat een opvangcentrum voor asielzoekers zal worden. Ze is er in gesprek gegaan met enkele vooraf geselecteerde buurtbewoners. De andere buurtbewoners moesten buiten wachten. Vlaams Belang en Voorpost hebben er ook een protestactie gehouden.

Lees meer »

Team Burgemeester stelt kandidaten voor

Het huidige Liberaal 2018 trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober als Team Burgemeester, en stelde als eerste partij haar kandidaten voor. Op de lijst vinden we bekende en minder bekende namen, maar het geheel zal een ambitieuze ploeg zijn, verzekert lijsttrekker en huidig burgemeester Lieven Cobbaert (38).
The post Team Burgemeester stelt kandidaten voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leeuw, tijger en beren staan al te wachten: Natuurhulpcentrum in Oudsbergen kan eindelijk aan nieuwe buitenverblijven beginnen 

Nu het eindelijk gestopt is met regenen, kunnen medewerkers van het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen beginnen aan de nieuwe buitenverblijven. Die zijn bedoeld voor grotere exotische dieren zoals beren, leeuwen, lynxen en tijgers. "We merken dat we steeds meer vragen krijgen vanuit heel Europa om dat soort dieren op te vangen. Als wij nee zeggen, blijft het dier in de problemen

Lees meer »

Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde

De Koksijdse wandelzoektocht is elk jaar een succes. Ook dit jaar kunnen speurneuzen Koksijde tot 31 augustus op een unieke manier ontdekken. Voor 4 euro krijg je een route vol verrassingen.
The post Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »