Een C-attest? Niet getreurd: Kamping Kitsch Club trakteert met gratis tickets

In zowat iedere school van Vlaanderen, staan ouders en kinderen aan te schuiven voor het meest stressvolle moment van het jaar: de rapporten. Lachende gezichten die worden afgewisseld met treurige blikken? Het zijn geen uitzonderingen. Meer dan voldoende redenen voor Kamping Kitsch Club om zich in het debat te mengen. “Een C-attest? Mail het maar door en je krijgt gratis tickets!”

Punten en attesten! Het einde van het schooljaar wordt gedomineerd door de rapportensaga, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Voor de ene een heugelijk moment, als primus van de klas met een A-attest. Voor de andere dan weer een domper van formaat, met een C-attest en buis op zak.

‘Altijd Prijs’

“En wij vertegenwoordigen die C-attesten, als een regelrechte partij voor debiele kinderen”, lacht MC Drummer. Als frontfiguur voor Kamping Kitsch Club, ‘de dulste fjieste van ‘t joar’, besloot hij om ook die studenten en vooral hun ouders een glimlach op het gezicht te bezorgen. “De titel van Kamping Kitsch Club 2024 is niet voor niets ‘Altijd Prijs’. Dus stap je de schoolpoort binnen met een C-attest en een halve oplegger gevuld met buizen? Stuur een foto van jezelf en je C-attest naar ons en we belonen je met gratis tickets. Wij zijn ervan overtuigd dat je ook met een dikke buis het recht hebt om zwaar uit de bol te gaan, en waar beter dan op Kamping Kitsch Club?”

The post Een C-attest? Niet getreurd: Kamping Kitsch Club trakteert met gratis tickets is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oppositie wil in Nieuwpoort grotere verkiezingsborden, maar dat mag niet van de gemeente: “Denken aan inwoners, niet aan onszelf”

Op de gemeenteraad van donderdag 27 juni vroeg gemeenteraadslid Gaetan Billiau om het reglement op verkiezingspubliciteit af te schaffen. Sinds 2012 geldt er in Nieuwpoort een reglement dat bepaalt dat verkiezingspubliciteit op een nette manier moet geafficheerd worden. De meerderheid verwierp het voorstel. Er zal dus niets veranderen.
The post Oppositie wil in Nieuwpoort grotere verkiezingsborden, maar dat mag

Lees meer »

Man aangehouden voor drugs, wapens en gestolen voertuig na succesvolle actie van politiezone Grensleie

De politiezone Grensleie in Menen heeft een man gearresteerd die verdacht wordt van drugs, wapens en een gestolen voertuig. Dat gebeurde na een huiszoeking van de Gespecialiseerde Interventie Cel van de politiezone. De man werd meteen voorgeleid voor de onderzoeksrechter, die besloot om hem aan te houden en in voorlopige hechtenis te plaatsen in de gevangenis van Ieper.
The

Lees meer »

Urenlang geen luchtverkeer in Genève door overstromingen

Het luchtruim in de omgeving van de Zwitserse stad Genève is woensdagochtend vroeg heropend na een sluiting van ruim twee uur. De Zwitserse luchtvaartnavigatiedienst in Genève, Skyguide, was overgegaan tot een tijdelijke sluiting nadat een zware onweersbui dinsdagavond overstromingen in de kelder van het controlecentrum van Skyguide had veroorzaakt.

Lees meer »

Dood Arian (6) één en al mysterie: “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”, klinkt

Lees meer »