Een bloemetje voor Dorine die haar gezin op de eerste plaats zet

“Ik heb een superdochter”, glundert Dorine Debruyne (60) uit Ruddervoorde als we haar opbellen. “We staan dag en nacht voor elkaar klaar.” Dochter Hanna Lagrou stuurde ons een mailtje dat haar allerliefste mama een bloemetje verdient.

“Hanna is een crème”, weet Dorine. “Ik heb inderdaad al heel veel gedaan voor haar, maar zij ook voor mij hoor.” Dorine is de mama van Cindy (38), die in Noordschote woont, en Hanna (26).

“Ik ben jaren bewust single gebleven. De focus lag op het gezin”

Dorine is ook oma van … Dorine (16). “Ja, dat was de verrassing van mijn leven, dat mijn kleindochter naar mij genoemd is. Als alleenstaande moeder heb ik serieus moeten knokken voor ons gezinnetje. Het is ons gelukt, maar ik heb er serieus voor moeten werken. Als bejaardenhelpster in een rusthuis maar ook tien jaar als kwaliteitsverantwoordelijke bij de nachtploeg van de groentefabriek Dujardin in Kortemark. Ik ben ook jaren bewust single gebleven. De focus lag op het gezin. Ik zou het meteen opnieuw doen.”

Uiteindelijk vond Dorine toch weer de liefde, in Ruddervoorde bij varkensboer Rudi. “We waren zo gelukkig samen.” Maar in 2022 sloeg het noodlot toe en kwam haar partner onverwacht te overlijden. “Dat was een moeilijke periode”, herinnert Dorine zich.

Nu ziet ze een lichtpuntje in André, haar nieuwe vriend. “Een schat van een mens. We proberen zoveel mogelijk te genieten van het leven en de natuur vooral. Met de tent eropuit trekken, is ons lang leven. Noorwegen was zalig, deze zomer staat Italië op het programma.” En voor de rest is het met het gezinnetje vooral genieten van de boerenbuiten in Ruddervoorde, samen met de hond Nina, de naaktkat Benjamin, de Duitse herder Kazan en poeslief Snoopy.

The post Een bloemetje voor Dorine die haar gezin op de eerste plaats zet is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bermbrand in Alveringem vlug onder controle

De brandweer van Veurne werd dinsdagnamiddag verwittigd van een rookontwikkeling in de grasberm nabij de wijk Fortem langs de Vaartstraat op het grondgebied van Alveringem nabij de parking van een Minipriwinkel. Het smeulende vuurtje kon snel worden geblust.Vele bermen zijn door de zon en de wind van de laatste dagen al flink opgedroogd zodanig dat
The post Bermbrand in

Lees meer »

33 tombes met mummieresten ontdekt bij Aswan in Egypte

Vlakbij de Egyptische stad Aswan heeft een Egyptisch-Italiaanse archeologische missie 33 familietombes met overblijfselen van mummies ontdekt. De ontdekking biedt de mogelijkheid om nieuwe inzichten te krijgen in de ziektes van de Egyptische Late Periode en de Grieks-Romeinse Periode, zo kondigden de autoriteiten maandag aan.

Lees meer »

Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten”

De politie van Oostende blikt tevreden terug op de eerste concertdag van Rammstein waar 47.500 Rammstein-fans hun muziekhart konden ophalen. Vandaag verwacht Oostende opnieuw eenzelfde aantal fans. De politie blikt terug op een rustige en serene eerste dag zonder noemenswaardige incidenten.
The post Bijna 50.000 fans van Rammstein beleven topavond in Oostende, politie is tevreden: “Geen incidenten” appeared first

Lees meer »