Dodelijke oneliners en vooral gênante vertoning: dit moet je weten over het debat tussen Joe Biden en Donald Trump

Het debat tussen huidig president Joe Biden en zijn voorganger Donald Trump is donderdagnacht uitgedraaid op een nachtmerrie voor de Democraten. Een warrige Biden kon de Amerikaanse kiezers absoluut niet overtuigen dat hij in staat is om het zwaarste ambt ter wereld nog vier jaar uit te oefenen; een voor zijn doen beheerste Trump moest zijn tegenstander enkel zichzelf in de vernieling laten fluisteren.

 

Meer krantenkoppen in België

Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid”

In Avelgem valt er dit jaar een bijzonder jubileum te vieren op 21 juli tijdens het jaarlijkse festival van Medusa Outdoor in de Kasteelhoeve in Outrijve. Het is namelijk 20 jaar geleden dat de eerste editie van het festival georganiseerd werd.
The post Medusa Outdoor viert 20 jaar elektronische muziek in Avelgem: “Winnen jaarlijks aan bekendheid” appeared first on

Lees meer »

Speelpleinwerking in Sint-Huibrechts-Lille geannuleerd door gebrek aan monitoren: “Geen kant-en-klare oplossing mogelijk”

In Sint-Huibrechts-Lille in Pelt zal er deze zomer geen speelpleinwerking zijn, omdat er te weinig monitoren zijn. Normaal kunnen de kinderen er op 3 vaste namiddagen komen spelen tijdens de zomervakantie. Daar zijn 12 monitoren voor nodig, maar de leiding vond er maar 8. De gemeente laat weten dat de kinderen terechtkunnen bij de andere speelpleinwerkingen in Pelt.

Lees meer »

Europese afgang dreigt voor Didier Reynders: MR-politicus pas derde in eerste ronde voor topjob

Belgisch Eurocommissaris Didier Reynders (MR) dreigt dan toch niet de nieuwe secretaris-generaal van de Raad van Europa te worden. Dat verneemt onze redactie uit goede bron. Tijdens de eerste ronde van de plenaire vergadering strandde hij op de laatste plek met 70 stemmen. De voormalige Zwitserse president Alain Berset kreeg 92 stemmen achter zijn naam. Om 19.30 uur is er

Lees meer »

#HANGOUTS APP moet komaf maken met clichés over Brugge als jongerenstad

Met de lancering van de #HANGOUTS APP wil jongerenplatform Jong Volk definitief komaf maken met een aantal typische clichés over Brugge als jongerenstad, zoals ‘er is niets te doen’ en ‘er gebeurt hier nooit iets’.
The post #HANGOUTS APP moet komaf maken met clichés over Brugge als jongerenstad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor

Eerder werd bekend gemaakt dat de youngsters Kobe Grymonprez, Matt Rotsaert, Flint Waleson, Tiemen Van Brussel en Jules Isebaert Kortrijk Spurs trouw blijven. Nu stellen de Spurs nog eens vier nieuwe jonge talenten voor die de club komen versterken.
The post Kortrijk Spurs stelt nog eens vier nieuwe youngsters voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Golf, dodelijke oneliners, maar vooral gênante vertoning voor president: dit moet u weten over het debat tussen Joe Biden en Donald Trump

Het debat tussen huidig president Joe Biden en zijn voorganger Donald Trump is donderdagnacht uitgedraaid op een nachtmerrie voor de Democraten. Een warrige Biden kon de Amerikaanse kiezers absoluut niet overtuigen dat hij in staat is om het zwaarste ambt ter wereld nog vier jaar uit te oefenen; een voor zijn doen beheerste Trump moest zijn tegenstander enkel zichzelf in

Lees meer »

Te min voor ‘Tien om te zien’, maar niet voor ‘De muziekshow’: “Een héél klein beetje respect voor ons, is dat te veel gevraagd?”

“We weten allemaal dat er een nieuwe generatie de plak zwaait.” Nee, een plekje bemachtigen in muziekshows als ‘Zomerhit’ en ‘Tien om te zien’ is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is er nu het gloednieuwe ‘De muziekshow’ voor alle artiesten die (alweer) uit de boot vallen. De eerste opnamen zijn gemaakt, maar een tv-zender is er nog niet. Al mag

Lees meer »

Amper schoolverlaters die na één jaar nog geen werk hebben

Het aantal Vlaamse jongeren dat na één jaar nog geen werk heeft gevonden, blijft met 6,3 procent erg laag. Dat blijkt uit het laatste schoolverlatersrapport dat de Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB donderdag heeft voorgesteld. Vooral wie een diploma heeft van een STEM-richting of van een zorgopleiding, vindt razendsnel een job.

Lees meer »