Deze zomer geen werven langs E40 naar de kust, wel aanschuiven richting Ardennen

Geen zomer zonder werken. Al heeft het Agentschap voor Wegen en Verkeer er dit jaar wel voor gezorgd dat de werken richting kust beperkt blijven. Op deze plaatsen kan deze zomervakantie verkeershinder verwachten.

 

Meer krantenkoppen in België

Erwin en Fannie serveren Amerikaanse burgers in Edewalle, maar ook de frieten moeten top zijn: “En geen ‘slunsen’ die zwemmen in ‘t vet”

In oktober vorig jaar ruilden Benny Vergote en Veerle Vanderheeren hun vertrouwde frietstekje in Kortemark voor het zonnige Malta. De frituur werd overgenomen door Erwin Devriendt en zijn echtgenote Fannie Vanhee. Erwin is een friturist die de kwaliteit in zijn zaak hoog wil houden en al snel zijn draai vond in het piepkleine Edewalle.
The post Erwin en Fannie

Lees meer »

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vliegtuig met Assange aan boord geland op Amerikaans grondgebied

Het vliegtuig met aan boord WikiLeaks-oprichter Julian Assange is woensdag (plaatselijke tijd) geland op het eiland Saipan, dat deel uitmaakt van de Noordelijke Marianen. Die eilandengroep is Amerikaans grondgebied. Om 9 uur (1 uur Belgische tijd) moet Assange voor de rechter verschijnen om de deal met de Amerikaanse justitie te bekrachtigen.

Lees meer »

Hij kreeg 5 jaar geleden nog ereteken van Poetin, maar blijkt nu via achterpoortje al voor 800 miljoen munitie aan Oekraïne geleverd te hebben

Ze leken de beste vrienden, toen de Russische president Vladimir Poetin in 2019 een bezoek bracht aan Servië en zijn ambtsgenoot Aleksandar Vu?i? een ereteken opspeldde. Dat kreeg hij omdat hij zich zo een goede bondgenoot had getoond. Of Poetin die vriendschap vandaag nog even hoog inschat, is maar de vraag. Volgens een onderzoek van de Britse zakenkrant ‘Financial Times’

Lees meer »

“Geloofwaardige aanwijzingen” voor aanslag op Amerikaanse militaire bases in Europa en die zou komende week al kunnen plaatsvinden

Er zijn “geloofwaardige aanwijzingen” dat een terroristische aanslag op til is tegen één of meerdere Amerikaanse militaire bases in Europa. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘Fox News’ op basis van een Amerikaanse defensiefunctionaris. Ook in ons land is er een basis van het Amerikaanse leger: in Chièvres, op enkele kilometers van Pairi Daiza.

Lees meer »