“De twijfels bij de Belgen zijn nog groter dan bij ons”: Frankrijk oogt zelf- en zegezeker voor achtste finale tegen Rode Duivels

Als een etappe, als een test. Heel ongerust lijkt Frankrijk niet over de winstkansen tegen de Rode Duivels in de achtste finale maandag. “We zijn niet bang van België. We zijn van niemand bang.” Stoere praat van les Bleus, die offensief wel in hetzelfde bedje ziek zijn als de Belgen. 

Meer krantenkoppen in België

Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents is ambitieus”

Bram Bogaerts gaat zijn achtste BNXT-seizoen in, na vier jaar Kangoeroes en drie jaar bij Liège Basket. Vanaf eind juli krijgt hij een vaste stek in de regio, waarin hij hoopt met Kortrijk Spurs een aardig basketseizoen te spelen. Ervaring en multi-inzetbaarheid, die kwaliteiten typeren hem.
The post Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents

Lees meer »

Leerlingen Antwerpse school drie uur vast in file op E34: “Maar picknicken op de snelweg was ook onvergetelijke ervaring”

De leerlingen van het tweede en derde leerjaar van basisschool De Dobbelsteen uit Linkeroever hadden hun schoolreis naar zee wel anders voorgesteld. De bus met 57 kinderen strandde dinsdagochtend in een file op de E34 in Sint-Gillis-Waas en zat daar meer dan 3 uur vast. “We zijn gelukkig nog in het recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas geraakt”, zegt directrice Jana

Lees meer »

Man opgepakt na schoten in woning in Bernissart

In de omgeving van Bernissart (Henegouwen) zijn er zaterdagochtend schoten gelost in een woning. Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en de dader werd opgepakt. Volgens het parket van Doornik-Bergen zijn er geen slachtoffers gevallen.

Lees meer »

“Zes jaar, dat weegt op een mens. Ik sta te trillen op mijn benen”: juwelier Moens, die overvaller doodschoot, reageert na vrijspraak

“Hier zijn geen winnaars, alleen maar verliezers.” Een triomftocht maakt hij er niet van. Juwelier Filip Moens (56) schoot in 2018 een vluchtende overvaller dood, maar wel nadat die hem en z’n familie tegen de grond had gewerkt met een aanvalswapen en een half miljoen euro aan juwelen had gestolen. Na een juridische lijdensweg van zes jaar verliet hij dinsdag

Lees meer »

Dit is “Manta Ray”: opvallende nieuwe Amerikaanse onderwaterdrone gespot op Google Maps

Een futuristisch uitziend prototype van een bijzondere en grote nieuwe Amerikaanse onderwaterdrone is door enkele opmerkzame mensen gespot op Google Maps, aangemeerd bij een kade van de marinebasis Port Hueneme in Californië. De satellietbeelden van de onderwaterdrone met de klinkende naam “Manta Ray” gaan viraal op sociale media. Maar wat is dit ding? En belangrijker: wat kan het?

Lees meer »

Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen

De stad Izegem plaatst deze week op vier locaties hondenpoepbuizen. De buizen zijn speciaal ontworpen om hondenpoepzakjes in te zamelen.
The post Stad Izegem introduceert hondenpoepbuizen appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Man met bivakmuts en rugzak op stadiondak veroorzaakt opschudding tijdens Duitsland-Denemarken

Opschudding tijdens de match Duitsland-Denemarken zaterdagavond: een man was tijdens de wedstrijd op het dak van het EK-stadion in Dortmund geklommen. Rond 23.20 uur verschenen leden van het speciale interventieteam SEK in de catacomben. Pas na het laatste fluitsignaal werd de 21-jarige man gearresteerd. Volgens ‘Bild’ zou hij daar 53 minuten hebben doorgebracht.

Lees meer »