Artsen van ZNA toch akkoord met financiële regeling ziekenhuisfusie

De artsen van het Antwerpse ziekenhuis ZNA zijn dan toch tot een akkoord gekomen over een financiële regeling na de fusie. “De voorlaatste stap naar de fusie tussen ZNA en GZA tot Ziekenhuis aan de Stroom is gezet”, klinkt het.

 

Meer krantenkoppen in België

Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld

Deze zomer starten in Poperinge opnieuw acht speelpleinwerkingen op. Er wordt nog dringend gezocht naar extra animatoren om de zomer goed te laten verlopen.
The post Poperingse speelpleinwerkingen zoeken jong geweld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ingrid beleefde nachtmerrie bij B&B-uitbater Jelmont: “Een hele week kregen wij alleen maar oud brood”

Elk seizoen van ‘B&B zoekt lief’ heeft zijn slechterik. Nadat het vorig jaar clashte tussen ‘slavendrijver’ Isabel en enkele van haar aanbidders, loopt het in de nieuwe afleveringen al snel fout tussen de Antwerpse Ingrid (61) en ‘botterik’ Jelmont (62). “Hij had totaal geen interesse in ons”, doet Ingrid haar beklag in ‘Dag Allemaal’. “En toen ik snapte waarom niet,

Lees meer »

EXCLUSIEF. Reuzengrote vol-au-vent en Bart De Wever als special guest: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde en ondernemer, Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid enkele details: “We hebben een hele grote vol-au-vent-koek laten maken in plaats van een bruidstaart, en Bart De Wever liet ons op

Lees meer »

Maritt (6) neemt op laatste schooldag afscheid van haar klas, België én haar beste vriendin: “Als ik kon, nam ik Stellatje mee in mijn valies naar Oostenrijk”

Bij het einde van het schooljaar worden wel vaker traantjes gelaten, maar voor Maritt (6) uit Roeselare wordt het afscheid extra zwaar. Als ze straks basisschool De Verrekijker buitenstapt, neemt ze niet alleen afscheid van haar kleutertijd, maar van alles en iedereen. Ook van haar beste vriendinnetje Stella. Komende zaterdag verhuist ze naar Oostenrijk, 1.100 kilometer verderop, waar haar ouders

Lees meer »

Amper schoolverlaters die na één jaar nog geen werk hebben

Het aantal Vlaamse jongeren dat na één jaar nog geen werk heeft gevonden, blijft met 6,3 procent erg laag. Dat blijkt uit het laatste schoolverlatersrapport dat de Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB heeft voorgesteld. Vooral wie een diploma heeft van een STEM-richting of van een zorgopleiding, vindt razendsnel een job.

Lees meer »

‘Misstiano Penaldo’: terwijl Ronaldo ook ná affluiten weer volschoot, krijgt BBC na flauwe grap bakken kritiek

Zelfs bij Cristiano Ronaldo, 39 en al alles meegemaakt op een voetbalveld, kunnen de emoties nog keihard toeslaan. In de verlengingen tegen Slovenië huilde de Portugese wereldster tranen met tuiten omdat hij op het EK voetbal net een erg belangrijke penalty had gemist. De hele selectie moest hem troosten. Ook in het flashinterview was het met de krop in de

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Na Middelkerke opent ijssalon Missault nu ook een vestiging in Westende-Bad: “Alles is puur en ambachtelijk, volgens de recepten van 1945”

De Zeedijk in Westende-Bad is een nieuwe, zoete trekpleister rijker. Onlangs openden Annelies Thomaes (29) en haar partner Simon Ronse (32) hun tweede ijssalon onder de naam ‘Missault’ op de Koning Ridderdijk 28. Voor het koppel is dit, na het succes van hun eerste zaak in Middelkerke – gelegen aan Zeedijk 60 – al hun tweede zaak aan de kust.<br

Lees meer »

Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten”

Jordy Van Hoornick (29) is zelfstandig uitbater van twee Bristol-winkels. Nu het bedrijf een gerechtelijke reorganisatie heeft aangevraagd, zag Jordy zich genoodzaakt zijn medewerkers af te danken. “We weten gewoon niet waar we aan toe zijn”, opent Jordy zijn klaagzang.
The post Uitbater van twee Bristol-winkels: “Mijn personeel moest ik laten gaan, maar we draaien nu wel topomzetten” appeared

Lees meer »