Amerikakenner na debat: “Het was rampzalig voor Biden, maar hij zal zélf moeten aangeven dat het niet meer gaat”

Wat nu, Amerika? President Joe Biden debatteerde zo belabberd dat hij “20 jaar ouder leek” dan uitdager Trump. Het thema van de campagne verschuift nu helemaal naar zijn mentale toestand. “Hij zal zélf moeten aangeven dat het niet meer gaat.”

 

Meer krantenkoppen in België

Bewoners WZC Sint-Monica genieten samen van Rammsteinconcert: “Normaal tegen zeven uur in ons bed, maar vandaag rocken we mee!”

Ook de bewoners van woonzorgcentrum Sint-Monica ‘De Drie Plantanen’ in Oostende zijn in de ban van Rammstein: nadat ze afgelopen week de opbouw van de festivalweide vanaf de eerste rij meevolgden, rockten ze vanavond tijdens het concert mee vanop hun balkon, ook al kunnen ze de band niet zien. “Het is de eerste keer dat we Rammstein aan het werk

Lees meer »

Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart

Vrijdagmorgen werd in Blankenberge de eerste spadesteek gegeven voor het nieuwe buurpaviljoen de Roeschaert, het kaartershuisje in de volksmond. Op de huidige locatie in het Koning Albert I-park komt een volledig nieuw gebouw.
The post Bouw kaartershuisje in Koning Albert I-park Blankenberge gestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ziekenhuizen van Hasselt, Tongeren en Heusden-Zolder bereiden intensievere en geïntegreerde samenwerking voor

Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, az Vesalius in Tongeren en het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder hebben een intentieovereenkomst ondertekend. Daarmee geven ze aan dat ze de mogelijkheden voor een duurzame intensere samenwerking zullen onderzoeken en voorbereiden. Op die manier willen ze ook in de toekomst hun patiënten in iedere fase van hun leven de nodige hoogstaande kwalitatieve zorg blijven bieden in

Lees meer »