? ‘Ik weet echt niet wat hij daar op het einde zei. Ik denk niet dat hij het zelf weet’: de hoogtepunten uit het debat Biden-Trump

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen

Fietsen, ontdekken en proeven. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe fietsroute ‘Fietsen met smaak’. Het project, een unieke samenwerking tussen Menen en het Franse Halluin, loodst fietsers langs een traject van 36 kilometer, op ontdekking in de streek.
The post Nieuwe fietsroute in Menen is samenwerking over de grenzen heen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalige partij DAS in De Panne trekt naar lokale verkiezingen als ‘Voluit: Oud-burgemeester Vanheste maakt politieke comeback

DAS, de politieke partij die al 12 jaar actief betrokken is in het politieke leven van De Panne-Adinkerke, maakt bekend dat ze onder de nieuwe naam Voluit naar de lokale verkiezingen trekken in oktober.
The post Voormalige partij DAS in De Panne trekt naar lokale verkiezingen als ‘Voluit: Oud-burgemeester Vanheste maakt politieke comeback appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kapelle in ‘t Park aan vierde editie toe in Schuiferskapelle

Sinds corona is het bevrijdingsfeest in Schuiferskapelle een fijne traditie geworden. De vierde editie staat gepland op zaterdag 29 juni. Net als vorig jaar wordt onder de noemer Kapelle in ‘t Park verzameld achter de kerk van Schuiferskapelle.
The post Kapelle in ‘t Park aan vierde editie toe in Schuiferskapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt

Een 37-jarige man uit Nieuwpoort riskeert een effectieve celstraf van zes maanden nadat hij een vrijwillig brandweerman aanviel op de kerstmarkt. Hij sloeg de man een hersenschudding. K.D., die al 21 veroordelingen op zijn palmares heeft, minimaliseerde de feiten. “Hij had me eerst uitgedaagd”, klonk het.
The post Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom Viktor Orban Europa niet groot kan maken

Hongarije volgt maandag België op als tijdelijke voorzitter van de Raad van de EU, onder de slogan “Make Europe great again”. Maar door Orbans houding is die ambitie gedoemd. “Mijn advies? Neem het Hongaarse voorzitterschap niet ernstig.”

Lees meer »