WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge

Het strandfestival WECANDANCE in Zeebrugge pakt deze zomer uit met ‘Horizon’: een inclusief strandevenement dat niet alleen een gevoel van gemeenschap bevordert, maar tegelijkertijd twee goede doelen ondersteunt. Met exclusieve toegang tot een deel van het festivalterrein van WECANDANCE.

Horizon verwelkomt graag iedereen die in de buurt van Zeebrugge woont en van de zee houdt. Bart Roman, organisator van WECANDANCE omschrijft deze happening als een ‘uniek strandevenement’ op het lokale festivalterrein in Zeebrugge: “Kom van de zee genieten en dansen op het strand met een zomerse lineup, heerlijk festival-eten en verfrissende drankjes aan de bar! Horizon belooft de perfecte sfeer om samen te komen op het strand deze zomer.

Gratis voor buurtbewoners en cabinehouders

Buurtbewoners ontvangen per post of e-mail een uitnodiging voor Horizon voor twee personen. Deze uitnodiging kan worden ingewisseld vanaf 5 juli bij de Horizon ticketshop. Er is een beperkt aantal uitnodigingen beschikbaar voor buurtbewoners om gratis toegang te krijgen tot het evenement, net zoals bij de Buurt BBQ van WECANDANCE in voorgaande jaren.

“Horizon biedt niet alleen een betoverende zomeravond op 8 augustus, van 16 tot 22 uur, maar ondersteunt ook twee waardevolle initiatieven die plaatsvinden voorafgaand aan het hoofdevenement”, stelt Bart Roman. In de voormiddag organiseert Rotary Knokke-Oostkust de andersvalidendag op het strand, waar mensen met een beperking een speciale dag kunnen beleven aan zee op hun maat.

Tegelijkertijd vindt het ‘Terug naar zee’ project plaats, waarbij we oudere mensen die niet gemakkelijk tot aan de zee kunnen komen, in alle comfort naar de kust brengen zodat zij zonder zorgen van de zee kunnen genieten.

Inclusief

Tijdens Horizon krijgen ticketkopers, buurtbewoners en strandcabinehouders een exclusieve toegang tot het festivalterrein van WECANDANCE en Bomboclat. “Het belooft een inclusieve festivalervaring te worden voor iedereen, met aangepaste faciliteiten en activiteiten op maat om aan hun behoeften te voldoen. Zo is Horizon, samen met de andersvalidendag en het project ‘Terug naar Zee’ een initiatief voor iedereen, maar ook mét iedereen”, aldus Bart Roman.

Tickets zijn vanaf 7 juli te verkrijgen via www.horizonzeebrugge.be

The post WECANDANCE pakt uit met inclusief strandevenement Horizon in Zeebrugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds: “Dol op koffie en ontbijten”

Na twaalf jaar zette Li Vandamme, partner van vrt-journalist Lieven Verstraete, een punt achter de uitbating van haar bekende koffiebar Li o Lait in de Dweerstraat. De koffiebar wordt overgenomen door Frieda Nys, die met haar man al een mobiele koffiebar runt en de zaak herdoopt tot Coffee Birds.
The post Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds:

Lees meer »

Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren

Op een kruispunt in Zarren, een deelgemeente van Kortemark, zijn vrijdagmiddag twee voertuigen op elkaar gebotst. De brandweer moest een vrouw bevrijden uit haar auto omdat haar deur volledig ingedeukt was.
The post Twee gewonden na botsing met twee voertuigen op kruispunt in Zarren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brand in Luikse woontoren eist tweede dodelijk slachtoffer

De brand in een woontoren in Luik van maandag heeft een tweede mensenleven geëist. Dat meldt de Luikse politie. Er liggen nog drie slachtoffers in het ziekenhuis, van wie twee op de afdeling intensieve zorg. “Het gebouw blijft volledig ontoegankelijk voor de bewoners en is onbewoonbaar verklaard”, melden de ordediensten.

Lees meer »

“Van Gerwen heeft de grootste mond van iedereen, maar hij was nog nooit zo stil”: Van den Bergh en Huybrechts genieten na van spectaculaire derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de

Lees meer »

Bende-overlever David Van de Steen: “Ik kan en wil me niet meer de les laten spellen door een onbekwame en corrupte justitie”

David Van de Steen, die als kind bij de overval van de Bende van Nijvel in Aalst werd neergeschoten en het als enige van zijn gezin overleefde, laat via sociale media weten waarom hij vandaag niet aanwezig was op een speciale bijeenkomst van het parket met de nabestaanden van de slachtoffers. Op Facebook spreekt hij van “een onbekwame en corrupte

Lees meer »