“We kunnen die f*cking volgende wedstrijd winnen”: De Bruyne spreekt Duivels moed in, waarna Tedesco de cameraman wegjaagt

Nervositeit troef bij de Rode Duivels gisteren. Ze kwalificeerden zich dankzij een gelijkspel tegen Oekraïne voor de 1/8ste finales van het EK, maar de bleke prestatie liet vooral bij het publiek een wrange nasmaak achter. Dat zorgde ook voor onrust bij spelers en staf, wat duidelijk merkbaar was tijdens de ‘huddle’. 

Meer krantenkoppen in België

Kelly en Jurgen bakken al 20 jaar de lekkerste frietjes: “Traiteurdienst is uit de hand gelopen hobby”

Vroeger was het een slagerij, maar tegenwoordig kan je er de lekkerste frietjes krijgen. In frituur-eethuis Den Heirweg in Anzegem voorzien Kelly en Jurgen hun klanten met een glimlach van frietjes, snacks én tapasplankjes.
The post Kelly en Jurgen bakken al 20 jaar de lekkerste frietjes: “Traiteurdienst is uit de hand gelopen hobby” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laatste brood is gebakken bij Lagrainge in Sint-Baafs-Vijve: “Duizenden klanten bediend”

De laatste broden uit de oven, de laatste broodronde, de laatste klanten in de winkel: het was begin deze week voor alles de laatste keer bij Brood & Banket Lagrainge in de Nieuwstraat in Sint-Baafs-Vijve. Bakker Peter en echtgenote Mia hebben voorgoed de winkel gesloten.
The post Laatste brood is gebakken bij Lagrainge in Sint-Baafs-Vijve: “Duizenden klanten bediend” appeared

Lees meer »

Hoe ga je om met een toxische baas op de werkvloer? “Vermijd een rechtstreeks gesprek”

Het begrip toxisch leiderschap is weer alomtegenwoordig nadat choreografe Anne Teresa De Keersmaeker vorige week in opspraak is gekomen. Maar ondanks alle aandacht blijft het een lastig thema om op de werkvloer te bespreken. Wat kan je doen als je zelf met een toxische baas te maken krijgt? Leiderschapsexpert Gerrit Sarens en psychosociaal welzijnsverantwoordelijke Hilde De Man delen 5 adviezen.

Lees meer »

Laura Vanslembrouck wordt de nieuwe directeur van welzijnsvereneging W13: “Superblij dat ik deze nieuwe uitdaging mag aangaan”

De Zuid-West-Vlaamse welzijnsvereniging W13 heeft een nieuwe directeur. Laura Vanslembrouck (36) volgt Kim Van Belleghem op, die kiest voor een nieuwe uitdaging. De Kortrijkse was de afgelopen dertien jaar aan de slag bij Stad Oostende.
The post Laura Vanslembrouck wordt de nieuwe directeur van welzijnsvereneging W13: “Superblij dat ik deze nieuwe uitdaging mag aangaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee duo’s werpen zich in de strijd om covoorzitterschap Ecolo

Het duo Samuel Cogolati/Marie Lecocq en de tandem Marie-Colline Leroy/Gilles Vanden Burre strijden op 13 juli voor het covoorzitterschap van Ecolo. Het team krijgt geen gemakkelijke taak. De Franstalige groenen zijn nog aan het bijkomen van hun verkiezingsnederlaag en hebben maar een paar weken om hun campagne voor de lokale verkiezingen in oktober op te starten.

Lees meer »

Van oude brouwerij tot oud klooster: vijf bijzondere zomerbars

Genieten van een frisse pint, een glaasje rosé of een mocktail kan weer in de 215 zomerbars die onze provincie telt. Om die allemaal te bezoeken tijdens de zomervakantie, moet je er meer dan drie per dag doen. Onbegonnen werk, dus stellen wij vijf opvallende nieuwkomers voor. Proost!
The post Van oude brouwerij tot oud klooster: vijf bijzondere zomerbars

Lees meer »