Vermiste jonge vrouw uit Namen na meer dan een jaar gezond en wel teruggevonden

Juliette Goormans, een jonge vrouw uit Namen die sinds november 2022 vermist was, werd donderdag “vrij, levend en in goede gezondheid” teruggevonden bij een inwoner in de Zuid-Franse regio Lyon, aldus het parket van Namen.

 

Meer krantenkoppen in België

Internationale drugsbende ontmanteld na grootschalige inval in Peterbos: “Zo’n bende zit in alle soorten van criminaliteit, zolang het maar opbrengt”

De tentakels van de drugsmaffia uit Marseille reiken tot in onze hoofdstad. Dat werd gisteren duidelijk na een grootschalige operatie van de federale gerechtelijke politie, waarbij het hoofdkwartier van een drugsbende in de beruchte Peterboswijk werd ontmanteld. De bende had de ambitie om de baas van Brussel te worden, met behulp van hun ‘heilige drievuldigheid’: afrekeningen, martelingen en ontvoeringen.

Lees meer »

Brand woontoren Luik eist 1 dodelijk slachtoffer. Beelden tonen hoe bewoners met helikopter worden geëvacueerd

In de Kennedytoren in Luik is de brand die daar in de kelder uitbrak onder controle, de brandweer doorzoekt momenteel alle appartementen. Een persoon is overleden, twee anderen vechten nog voor hun leven. Op de bovenste verdiepingen zaten bewoners lange tijd vast. Ze moesten worden geëvacueerd met ladderwagens en helikopters. “Het is vreselijk om te zien hoe mensen op het

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Amerikaanse en Russische Defensieministers horen elkaar voor eerst in meer dan een jaar

Na Russische dreigementen tegen Washington na de Oekraïense raketaanval op de havenstad Sebastopol, op de door Rusland bezette Krim, hebben de Amerikaanse en Russische ministers van Defensie voor het eerst sinds maart vorig jaar met elkaar gesproken. Rusland wees in dat gesprek op het groeiende risico van een escalatie van de situatie in Oekraïne, in verband met de Amerikaanse wapenleveringen

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Philipsen heeft niks gebroken bij val, maar baalt wel: “Niet kunnen sprinten én geen punten voor groen”

Het is een absolute baaldag geworden voor Alpecin-Deceuninck. Japser Philipsen (26) had zijn zinnen gezet op de etappezege, maar de ‘Vlam van Ham’ kwam in de slotfase ten val en kon niet meedingen naar de overwinning. Manager Philip Roodhooft vreesde eventjes voor een opgave, maar Philipsen kan morgen zijn Tour verderzetten. “De schade beperkt zich tot vandaag niet kunnen sprinten.”

Lees meer »

Goldband stelt tweede album voor, na gemengde reviews: “We moeten daar niet lullig over doen: uiteraard worden we liever opgehemeld”

58 seconden. Meer tijd hadden Karel Gerlach (30), Milo Driessen (31) en Boaz Kok (34) niet nodig om hun concert in de Genkse C-Mine uit te verkopen. Vanavond speelt het drietal ten dans, en stellen ze hun nagelnieuwe album ‘Samen Tegen Elkaar’ voor. Een album waarin hun eigen twijfels vervat zitten. “We wéten dat voldoende slaap en weinig alcohol goed

Lees meer »