Tienduizenden Belgen zien loon stijgen op 1 juli

Volgende maand indexeren verschillende Belgische sectoren hun lonen. Werknemers in de metaalsector, schoonmaak en bouw behoren tot de gelukkigen volgens SD Worx. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale

Lees meer »

Enkele dagen na babyborrel overleed baby J. in crèche, nu zijn zaakvoerster en twee medewerkers schuldig bevonden: “Gebrek aan voorzorg en voorzichtigheid”

De Mechelse correctionele rechtbank heeft de zaakvoerster en twee kinderverzorgers van kindercrèche Het Peuterpaleisje in Puurs (Puurs-Sint-Amands) schuldig bevonden aan de onvrijwillige dood van een drie maanden oude baby. Het kindje lag bijna twintig minuten op zijn buikje, waardoor het geen lucht meer kreeg en uiteindelijk enkele dagen later stierf.

Lees meer »

Oranje mist op het EK een De Bruyne en een Lukaku

In de wedstrijd tegen Frankrijk bleek dat Oranje aanvallend tekortschiet. Op het middenveld ontbreekt een dirigent en voorin geeft aanvalsleider Memphis Depay niet thuis. “Er zijn genoeg redenen om heel rustig met twee beentjes op de grond te staan”

Lees meer »

The Green Bowl is de nieuwe takeaway-zaak in Torhout: “We willen mensen aanzetten tot gezond eten”

Nieuwe Markt, nieuwe handelszaken. In het pand van wat IJsdelicatessen Cloet is geweest op de hoek met de Zuidstraat, is de gezonde takeaway-zaak The Green Bowl van start gegaan. Je kunt er een kom verse, gezonde voeding afhalen samen met frisse smoothies.
The post The Green Bowl is de nieuwe takeaway-zaak in Torhout: “We willen mensen aanzetten tot gezond

Lees meer »

“Op vakantie ben ik echt lui. Ik bezoek helemaal niks”: Midzomernachten met ‘peetvader van de koers’ Patrick Lefevere

Morgen start de Tour. Het wordt al de 40ste Ronde van Frankrijk voor Patrick Lefevere (69), de ceo van Soudal Quick-Step, de wielerploeg van onze Belgische trots Remco Evenepoel. De grijze vos is en blijft de peetvader van de koers. Maar hoe lang nog? “Geen vijf jaar meer”, luidt het. Want het leven is meer dan koers. Of zou toch

Lees meer »